Bsrcip Benim gebelik riskli olduğu için her hafta çağırdı.5 aydan sonra 15 güne çıkardı. Şimdi de aylık gidiyorum 7 aylık olduk biz. Çağırdığı daha iyi tadını çıkar. Ben alıştım her hafta görmeye 1 aydır yüzünü göstermiyor oğluşum özledim.
Asteka41 Lionmom1 ben test yapmadım meyilliydim zaten idrarimda seker çıktı, bence yaptır kötü birsey değil ben şuan iğne diyet ile devam ediyorum kuzum
Mavi-koltuk Mommybabyy daha önce düşüklerim olduğu için ilk iki ay her hafta gittim sonra 15 günde bir doktorumda çok iyiydi özel olmasına rağmen 1 muayene + 2 kontrol şeklinde aldı üç haftada bir ödeme yapmıştım.şimdi ayda bir gidiyorum
Baharoloji Mommybabyy 12. Haftaya kadar her hafta sonra 2 hafta da bir çağırdı riskli bir durum yok ilk gebeliğim de ayda bir çağırıyordu doktordan doktora değişiyor
Hshfhfnn Busraa_44 tam zamanı ama biz artık gitmiyoruz çocuklar falan hepsi küçük ve bide çok yorucu işi yok sergisiydi patikydi islimydi bitmiyor zor iş vala
Ozlem_cet Mommybabyy Bende 31+3 en son gittim 4 hafta sonra gel dedi ilk başlarda sık oluyor sonra uzuyor kontrol altında olmak bir yandan daha güzel sürekli gitmek sıkıyor bazen ama en ufak sıkıntıda her hafta gitmek de güzel
Tuserol 4 hafta da bir yani ayda 1 kez gidiyoruz çok sık ultrasyon ile bakılması da pek iyi değil bebeğin sağlığı açısından
Nur_50 Mommybabyy ilk öğrendiğim kan testi 4+2 di 1 hafta sonra gel dedi 5+2 kese gördük 1 hafta sonra gel dedi 6+2 bebek gördük kalp atışı duydum kan testi verdi onları yaptırttım 2 hafta sonra gel dedi 8 hafta kontrol etti kan sonucuna baktı sonra 3 hafta sonra dedi 11+5 gittim erkek bebek dedi %51 ve ikili test yaptırdım 13+5 haftalık gittim kesin erkek dedi ve 1 ay sonra gel dedi o kadar.😃
Ozlem_cet Mommybabyy Sürekli olarak ultrason gerçekten zararlı ben gebelik şekeri yüzünden bir hafta hastanede yattım şuan 31+3 nst yapıyorlardı hastanede bebek nst bagladiklari zaman resmen rahatsız oluyordu bağlayan hemşire bile sen daha küçüksün ne bu hareket diyordu
oozge2014 Mommybabyy neden bi problem mi var her hafta çağırıyor ben son 35. haftadayım ona rağmen 2 haftada bir gidiyorum ondan önce ayda bir kere gidiyordum