Caciinnn Rabiayce zencefil çayı tuzlu kraker sade leblebi canım bende bunlar pek işe yaramadığı için ilaç kullanıyorum
Hayale Rabiayce hic bir sey😔mendede vardi doktor iclac yazdi karşısını almak icin vallah bir kere icdim daha ucmedim cunki ilac oyle bir vaziyete getiriyorki kusmayi tercih etdim cunki her sey tikilib icinde kaliyor😫
Deletedmom58 Ben ilk 3 ay sürekli ayva yiyordum. Bulantım neredeyse olmadı sonradan öğrendim ki ayva bulantıya iyi geliyormuş. Deneyebilirsiniz
Deletedmom58 Ben ayva yiyerek ve bol meyveyle ilerledim. Söyleyince inanmıyorlar ama sadece 3-4 defa kustum, onlarda şehirler arası yolculuklarımdan sonra oldu 2 günde 2 otobüs 2 uçak yolculuğu yapmıştım mesela normal biride kussa şaşırmazdım 😂. Midemde bir iki kez bulanıp geçti oda koku hassasiyetinden. Çok rahat geçti aksine midesi hassas biriyim. Daha çok zorlanırım sanıyordum.
Burcak61 Zencefil çayını adet söktürücü olarak kullanıyordum tavsiyem kesinlikle gebeyken zencefil kullanmayın benimde midem gün içersinde bile bulanıyor ama hep tuzlu çubuk yiyorum şu an su bile içemiyorum
Nida1969 Ben denedim şimdi inge yazdı doktor onları kullanıyorum insallah geçer benim hem mide bulantısı hem iştahsızlık var 😒😒
Burcak61 Beyaz leblebiyi bende çok seviyorum ama çekirdek iş yerinde yiyemiyorum beyaz leblebinin bile tak tuk sesi gelince kendime gülüyorum etraftakiler in ilginç bakışlarına gülüyorum 😂
Erham Rabiayce zencefili limon lü çay. Yada çok zorlayan durumda dr ilaç yazıyor. Zaten çay ı da dr önerdi