gamzecgr Fundakrt3 yok haftanız küçükmüş zor olmaz 15 dk falan sürüyor kalkınca tabi bi ufak ağrı oluyor ama dayanılmaz değil ben de 8 haftalıkken olmuştum çok geçmiş olsun
Omerkazim Fundakrt3 bayiltarak yapacaksa hic korkma canim.bende 6 haftalikken kurtaj olmustum ikizlere bayiltilmadan öldum öldum dirildim. Cok zordu.doktor icinden malzemeyi cektigi anda hic birsey hissetmiyorsun bile benimkini ara vere vere yapmisti islem bitince hic agrim sizim bike yoktu.ayilinca hicbirsey hissetmezsin korkma.
adatuna Fundakrt3 hiç zor değil kürtaj olduğunuzu anlamıyorsunuz bile 5 dk sürüyor 5 dk sonra uyanıyorsunuz ilk gün reglin ilk günüymüş gibi geçiyo o kadar
gamzecgr Fundakrt3 bu arada psikolojinizi anlayabiliyorum şuan üzülmeyin vardır bi hayır illa ki artık ilk gebeliklerde çok oluyor Allah bi daha nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli ❤️
Fundakrt3 gamzecgr Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Nasıl birşey olucak bilmiyorum cidden zor doktor gelişimi durmuş dedi 6 haftalık rabbim kimseye yaşatmasın böyle birşey doktorum bayıltarak yapıyorum beş dkka sürmüyor dedi ama insan tecrübesiz olunca ister istemez korkuyor bütün duyguyu bir ara yaşıyorum
Fundakrt3 gamzecgr sağol çok teşekkür ederim inslalh öyle insan ister istemez korkuyor yaşamadan bilemiyor bayıltıp yapacaklar ama bakalm sabah olucak
gamzecgr Fundakrt3 yok gerçekten korktuğunuz kadar yok bende ağlaya ağlaya gitmiştim hiç uyudum uyandım bir oldu gibi benim de kalbi durmuştu o yüzden olmuştum
Fundakrt3 Omerkazim Doktor bayıltmadan yapmıyorum dedi beş dakika bile sürmüyor dedi ama insan ne kadar olsa korkuyor böyle birşey yaşamayınca hiç canım rabbim kimseye yaşatmasın 🙏
Fundakrt3 gamzecgr inşallah öyledir o korku beni maffediyor cidden tekrardan Allah razı olsun sanada tekrardan hatırlatmak istemezdim canım
Fundakrt3 gamzecgr Çok şükür iki tane çocuğum var rabbim onlara uzun ömürler versin inşallah ama oda can insan üzülüyor ne kadar olsa 🙏😔
MugeBulut Zor değil. Uzandım bana bişiler sordu doktor o ara uyumuşum sonra seslendiler uyandım kalktım yürüdüm çıktım. Sonrasında İnce bi sızı oldu bende o kadar. Çok geçmiş olsun. İnş daha sağlıklı gebelik olacak sonraki.
Fundakrt3 MugeBulut İnşallah dediğiniz gibi olur Allah’ın izniyle bugünlerde geçer inşallah insan korkuyor ister istemez canım
Fundakrt3 gamzecgr Amin insallh canım benim rabbim hepimizin evlatlarına korusun kimseye evlat acısı vermesin 🙏😔
cherry_blossom Fundakrt3 hiç bir agru sızı bir şey olmuyor. Sıfır agrı yani. Psikolojik agrı oluyor bir tek maalesef… Allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin inşallah