damlaguneyerii Kızlar selam 35+4 haftalık hamileyim. Özellikle şu 1 haftadır çok sık büyük tuvalete çıkmaya başladım bugün doktor kontrolüm var söyleyeceğim ama böyle bir şey yaşayan var mı? Hemoroid sorunu da yaşıyorum bazen gidiyorum sadece gaz cıkıyor 😔
Mrsfly damlaguneyerii bence çıkabilmen çok güzel canım ya bide kabızlık olsaydı.. tabiki doktorla görüş
Kevbat damlaguneyerii Aynılarını bende yaşıyorumm tuvalete gitmekten çok sıkıldım artık 😄 Küçük tuvaletin sık gelmesine alışmıştım ama büyüğüne bu kadar alışık değildim. Bende doğuma hazırlık diye okumuştum bir yerde, hakkımızda hayırlısı olsun 😌 Zaten haftaya sezaryen günüm var 🤲
damlaguneyerii Mrsfly evet çok şükür kabız değilim ona rağmen hemoroid oldu:( ishalde değil cok şükür ama sıcaklardan mı oldu noldu bilmiyorum
Mrsfly damlaguneyerii ona çözüm sarı kantaron yağı canım, işin bitince pamuğu batır orana koy 2 gün üst üste yap ve devam et sürekli bi süre sonra iileşiyor
cokkasmabeabi damlaguneyerii 31 oldum bir zaman hiç çıkmıyor bir zaman da 4 5 sefer gidiyorum çünkü bebek büyüyor baskı yapıyor tam boşaltım olmuyor bence sebebi bu. Dikkat edin hemoroid de varsa zorlamadan ıkınmadan kalkin