Aysensrkan Kızlar Doruk isimli tanıdığınız var mı nasıl oluyorlar çok yaramaz oluyorlar diye duydum birde bazı sitelerde kibir anlamını taşıdığı yazıyor doğru mu bilemedim
_emineyavuz Aysensrkan ben de poyraz koymak istiyordum fakat çok hareketli yaramaz oluyor poyraz isimli çocuklar deyince vazgeçtim Allah’ımın izniyle sağ salim kucağımiza aldığımızda Miraç ismini koyucaz
aslanprenses_ Aysensrkan bir öğrencim lisede adı Doruk. Biraz hareketli bir öğrenciydi. Derste konuşmayı severdi 😅 ama çok zeki bir çocuktu. Bir de ilk okul kademesinde bir öğrencim vardı onu oturtmak zordu yerine ama o da çok sevimli ve zekiydi 🥰
Deletedmom0071 aslanprenses_ Aysensrkan benim kızımın ismi Bilgehan. Günde 40 kere bilge dediğimiz için pek bi bilmiş 😂 şimdi Doruk da öyle günde 40 kere söyleceksiniz düşünsenize. Çocuk her şeyi doruklarda yaşayacak. Bence tehlikeli 😅😅😅
Aysensrkan _emineyavuz evet bende poyrazdan doruk ismine geçtim ama poyrazdan farklı bir yanı yok gibi
Aysensrkan aslanprenses_ evet herkes çok hareketli olur diyor şimdi karnımda durmuyor dışarıda nasıl baş ederim 😃
Bebegim_38 Aysensrkan benim 3 tane öğrencim var Doruk isimli, 3 ü de birbirinden hareketli 😅tabi bu sizin için avantaj mı dezavantaj mı bilemem.