Beceriklianne Ege_mommyy_11 aslında kerem.ismi de çok güzel ama.ailemizde kerem var ondan karışır dedik ☺️
Beceriklianne Ege_mommyy_11 ayni durumdayim inan her gün isim öneriyorum olmaz soyle derler böyle derler . Kafayı yicem artık 😭
ug_fa-3diplomalianne Ege_mommyy_11 henüz cinsiyeti belli diil ama erkek olursa Muhammed Taha düşünüyoruz 🥰
Ege_mommyy_11 Happyymom1 güzel bir isim ama kuzenimiz oğluna koydu malesef koyamıyoruz karışmasın diye
Sinifcianne34 Ben Asil,yiğit,yağız isimlerini de beğeniyorum ama yakınlarımızda var diye koyamam size önerebilirim.
bet-gok12 İlk oğlumun adı: Göktuğ Sancak İkincisine de: Aybars Ata karar verdik herkes içine sinen adı bulur inşallah
burcudemirr Ege_mommyy_11 yok canım eymenler çok yaramaz oluyor koyma bence eymen ömer ali özellikle bu ucu çok yaramaz oluyorlar bende hala karar veremedim 31+6 yiz bugün bu gidişle çocuk doğduktan sonra koyacaz bizde galiba ismi eşimle dalga geçiyoruz hatta bir türlü karar ver3mdik birde izi ismi erkeğe göre daha çok erkek az çeşit az yani daha çabuk karar veririz diye düşündüm ama öyle olmadı malesf bizimde aklımızda esimin soyledikleri furkan emirhan bugra burak benim soylediklerim de ayaz ege erdem ege miraç eşim buğra istiyor gibi daha çok ama bakıcaz bilemedik buhranlar da yaramaz olur diye duydum ne koysak yaramaz diyorlar bence yetiştirme tarzıyla da alakalı ya tüm hepsi aynı değil bence bakalım karar vercez inşAllah 😂😂
Ege_mommyy_11 burcudemirr ahahah ya evet bide bu var ama çocuklarda isimlerini taşıyabilsinler çocuk yapmaktan daha zor isim olayı ömrü boyunca o isim ile seslenilecek büyük bir yük inşallah artık karar verebiliriz biz hep eşimle zıt düşüyoruz benim beğendiğimi o beğenmiyor ama asla adtı fikir de vermiyor yani isim bakmaz ben liste yaparım o hayır hayır hayır bir de isimlerle dalga geçerek hayır der 2 gündür çok kafa patlattım google da da sayfaları inceliyorum belki farklı bir isim göze çarpar diye ama malesef artık hakkımızda hayırlısı 🤷🏻♀️🤰🏻🤣 Doktorum dalga geçti bizimle eski Türkler gbi 18 yaşına gelince kendi koyacak ismini bu gidişle demişti 🤣🤣
burcudemirr Ege_mommyy_11 ay öyle gerçekten benim eşim bakıyor sayfa sayfa ama karar veremiyor yada ortak noktada buluşamıyoruz pek o hep yaramaz çocuk isimleri buluyor eymen yusuf falan dedi eymen istiyorum aslında ama bizzat karşı komşumuzun çocuğu vardı yok böyle birşey yani diyorum o dereceydi şimdi ilkokula gidiyor nasıl bilmiyorum ama genek olarak eymwnler hareketli diye biliyorum neyse bulucaz inşAllah 😂
2prensessannesi Ege_mommyy_11 derda, berâ, bunlarda sahabe ismi. Karin arapçada yakın demek sadece kişi olarak değilde. Çok güzel sahabe isimleri var
Ege_mommyy_11 2prensessannesi evet karin de soyadımızla bi tık uyumlu diye düşünüyorduk ama net değil işte düşünce