Begovicka Herkese selamlar, Az once doktor kontrolunden ciktim. 7 haftalik, cogul gebelik fakat bir tanesi hala 6. Haftada gorunuyor. Kalbi durabilir dedi. Boyle tecrube yasayip, olumlu sekilde biten var mi aranizda? Moralim cok bozuk.
gamzecgr Begovicka benimde ikiz aralarında yok ama arkadaşımın eltisi ikiz bebekleri var aralarında 2 hafta var çocuklar 5-6 aylık oldu şimdi bilmiyorum ama bi doktora daha mı danışsanız
Bebegim3444 Begovicka canım bende kanama dolayisiyla acile gitmiştim. Tup bebek birinin kalp atışını duyup diğerinin duymamamıştık. Aralarında gun farkı var dedi snradan ikisinin duyduk ama hala gun farkı var aralarında.
Kediannesi1 Begovicka benim baştan beri bir tanesi 1 hafta daha küçüktü şimdi aralarında 3-4 gün kadar kaldı doktorum normal diyor başından beri 18 +5 olduk gayet iyiler
Begovicka gamzecgr detayli ultrason goruntulerini bekliyorum, ciksin baska bir doktorla daha gosterecegim.
Begovicka Bebegim3444 sanirim bu cokta anormal bir durum degil. Bana direkt kalbi durabilir dedi. Cok uzuldum.
Kediannesi1 Begovicka üzülmeyin bazı doktorlar kötü ihtimalleri söylüyor inşallah sizin de bebişleriniz büyüyecek sağlıkla kucağınıza alacaksınız moralinizi hep yüksek tutun 😊