Ebraz Ellerde ayakta kaşıntı olduğu için kan idrar istedi bide nst ye bağlıycam dedi normalde özele gidiyorum hastaneye ama randevu bulamadım kaşıntı içinde devlet hastanesine geldim kan idrar tamamda neden nst ye sokuyorlar bir sorun olmaz dimi
Churcill Ebraz siz sıkıntıda olunca bebeğin durumuna bakmak istemişlerdir neden sorun olsun ki zaten haftanız da az değil
annesiylebali Ebraz ben şehir değişikliği sebebiyle mecburi devlette doğuracağım. 37+5teyim pazartesi ilk nst’ye girdim. Nst çeken bayan biz 32 de alıyoruz nstye neden girmedin sen dedi. Devlet hastaneleri böyle yapıyor olabilir stres yapmayın
irem1057 Ebraz devlet hastaneleri 32haftadan sonra her kontrolde nst istiyor canım korkma birşey yoktur inşallah
Osi30 Ebraz Bende 33 haftalık hamileyim bugün doktora gittim beni de nst ye bağladılar.Açıkçası bende daha erken diye düşünüp korktum bir sorun mu var diye.Ama devlette böyle demek ki 🤷🏻♀️
Ebraz annesiylebali ilk gebelik ilk kez oluyor herşey o yüzden stres yapıyorum hani alt üstü el ve ayaklarımda kaşıntı oluyor