CansuOztomurcuk Drycgds Bir sıkıntı yok. Ben alışveriş yaptım. Sadece bir abajür, avize, perde tarzı ürünler üretici firma tarafından kargolanıyor. Ben bi kaç farklı şey almıştım. Ayrı kargolarda gelmişti. Onun dışında herhangi bir sorun, sıkıntı olmadı.
Drycgds Deletedmom2224 ben beşik almak istiyorum ama internetteki yorumlar genelde olumsuz cok kararsız kaldım
Deletedmom2224 Drycgds aslında beşikler normal internette de satılan besiklerden miniconun kendine ait bir markası yok eğer yorum olumsuzsa büyük ihtimalle beşikte bir sıkıntı vardır başka beşik baksaniz 😊
Drycgds Deletedmom2224 sepet beşik almak istiyorum ilk 6 aylık kullanım için ordada suan indirim var bugun son gun hosuma gitmişti bi beşik ama.. teşekür ederim bilgilendirdiğiniz için ☺️
Elifinzeytini Ben 100 liralık alışveriş yaptım 60 tl Acie şampuan seti de kargo geldi işte 100 TL ödemesi var dedi ödemesini yaptım kargoyu açtım içinden şampuan seti çıkmalı ondan sonra siteye girdim baktım şampuan seti için tedarik ediliyor yazıyordu elinizde yoksa neden parasını aldınız sadece Gönderdiğiniz ürünü fatura etseydiniz dedim dediler ki biz sizi seti tamamlayalım teker teker ama sabunu kalmamış elimizde başka bir markanın sabunu gönderelim okay dedim lanet olsun paramı kurtarmak için gönderin bugün gönderdikleri şampuan kargom geldi kapıda onu da 100 TL ödemesi var Müşteri hizmetlerini aradım tartıştık falan paramın iadesini istiyorum dedim ban numaramı verdim ama açıkçası yatacağından hiç umudum yok zaten müşteri hizmetlerine bağlanmanız 30 40 dakikayı buluyor o kadar sıkıntılı ki mağazalarını bilmiyorum ama internet sitesinden bir daha asla alışveriş yapmam
Yldzm Ben alış veriş yaptım. Kardeşim yatak sipariş etti. Kayseride yapılıyor diyerek bir aydan fazla beklettiler bu süre içinde 10 kere ben 10 kere kardeşim ve eşi aradı. Sonunda gönderdiler. Eger uğraşabilirim sabirliyim diyorsanız alın bence.