Nerfemm SSuleeN yok kız ben bugün doğurdum 3700 demisti 4 gün sonra 4300 dogdu demekki beklesek 5 6 kilo arası dogacaktı tosbik. Ama zayif yada kilolu farketmez erk3n gelecefinvarsa gelir canim.
SSuleeN Zeynepikranur 37. Haftam ve Dr 3.850 dedi. 2 haftada 900 gram almış olabilir mi? Sezaryen tarihi verdi :(
Zeynepikranur SSuleeN tabikide almış bebişin kilosu çok iyi maşallah kuzu’ya sağ salim kavuş yavrular☺
4228 Benimde 36+4 3000 kg doktor önden gidiyor dedi ve bebeğin göbeği iri olduğu için karasız kaldı normal ya da sezaryen doğum arasında, haftaya karar vereceğini söyledi tabi bir hafta da bütün karbonhidrat şeker tuz meyve herşeyi kesti diyet yapıyorum🥺
Zeynepikranur 4228 ya benimde önden gidiyordu sonra normale döndü bende anlamadım sağ salim al kucagına saglıklı olsunlar da☺
SSuleeN Zeynepikranur Evet ama erken gelir mi acaba? 38+5 e sezaryen tarihi aldık. Adet sancısı gibi sancılar oluyor. Bunlar sancı mı acaba? İlk gebeliğim acemiyim :/
Zeynepikranur SSuleeN adet sancısından daha keskin olur normal sancı kaç haftalıksın bilmiyorum ama Doktor’un gayet iyi gün vermiş yani normal herşey canım
1asel-duru Zeynepikranur gayet iyi benim bebek 38 haftada 3210 gram doğdu ultrason da 200 grama yakın yanılma payı oluyor