Htc_snn fetal dna ve amniyosentez yaptirsan da sonuçlarının gayet güzel geleceğinden hiç şüphen olmasın cnm. Benimki 1:50 çıkmıştı riskim ama o testleri yaptirmadim maddi güç yetersizdi amniyosentez de çok riskli perinatolojiye gittim 14 haftalikken o bu testlerin yanılma payı çok yüksek diğer testlere de gerek yok bence sağlıklı görünüyor dedi detaylı haftasını bekle dedi o detaylıya kadar da bobreklerde genisleme ve kafada iki tane iyi huylu kist olduğunu söylediler içim içimi yedi kendi doktorum ısrarla down sendromu dedi ama ben de ısrarla öyle de olsa aldirmicam yaptirmicam bu testleri dedim detaylıya girdiğimde böbrekler ve kistler geçmiş dediler şuan gayet normal dediler . O yüzden sıkma canını bi sürü arkadaşıma da aynı şeyi söylediler çoğu fetal dna yaptırdı tertemiz geldi hiç aldırma biliyorum çok üzgünsün ama bu testlerin kesintinin olmadığını unutma anca stres sıkıntı. İkili riskli çıkınca 3lü 4lü testleri yaptirmadim imza attım seker yüklemesi de yaptirmadim açlık tokluk kan şekerime baktırdım o kadar hiç üzülme bebegin gayet sağlıklı emin ol