Girlss19 berfin1621 evet canım devlette kadın doğum doktoruna ikili test yaptırmak istiyorum dersen ona göre perinatolojiye yönlendirme yapıp randevu veriyor gününde saatinde aç veya tok farketmez gidip yaptırıyorsun zaten 1 tüp kan alıyorlar ultrasonda bebeğin ense kalınlığına filan bakıyorlar özelde hemen de yapabiliyorlar randevu oluşturmuyorlar bile benim sonucum 1 hatfa içersinde çıkmıştı ama bazen 3 günde bile çıkabiliyormuş ama bence geciktirmeden git randevunu oluştur çünkü bu test 11-14 hafta arasında yapılıyor bazı doktorlar günü geçince yapmıyorlar kusura bakma biraz uzun oldu yazdıklarım 😅 bu arada sağlıkla gelsin inşallah bebiş 💕
berfin1621 Girlss19 hayır uzun olmadı çok açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim canım oluşturdum randevumu🫶🥰
angel4545 berfin1621 küçücük ilçede 500 e yaptırdım devlette yaptırın bence ilk cocufumu devlette yaptırdım hatta üşenmeyip parayı bayildiktan sonra birde devlette yaptırdım aynı sonuç cikti
Rabia_cetin İkili tarama devlette oldum da üçlü tarama istedi özeldeki 7.500 milyardan bahsetti bi test daha varmış bilemiyorum oda Amerika ya gönderiliyormuş 16,500 milyar istediler bence devlette ol ozeldeki doktoruna gösterirsin
Cmscms06 Ben dün Antalya’da Medstarda yaptırdım 460₺ tuttu sanırım, bir de 750₺ rutin muayene ücreti 🥲