Yyaa Merhaba 5 aylık hamileyim 2. Gebeliğim ilki 6 aylık erken doğum oldu bebeği kaybettik. Doktor iç karnımın dar olduğunu söyledi şimdiki gebeliğimde alttan dikiş atıldı (serklaj) acaba işe yarar mı 6 ıncı ayımızda yine erken doğum olur mu ?🥹
anapanda12 Yyaa merhaba benim Servikal yetmezlikten dolayı 2 serklajım var ve bebeklerimin ikisi de hayatta çok şükür hiç korkmayın inşallah vaktinde gelir ♥️
Defnesmomy Yyaa 22+5 te serklaj atıldı kisaliktan yarın 31. Haftaya giriyorum Allah in izniyle vaktinde dogurursun canım moralini yüksek tut 🩷🌸
1melekannesi3858 Yyaa yarar inslalah canım bende de rahim ağzı yetmezliği var serviks boyu kısaydı serklaj oldum 36 haftalik olacam pazartesi günü inşallah sende görürsün bu haftaları
1melekannesi3858 Serapp11 yok günlük yasantimw devam etmedim.tabiki hala da etmiyorum oturuyorum sadece arada uzanıyorum
1melekannesi3858 anapanda12 canım sen duş vs nasıl yapiyordun ben günlük duş alıyorum sknti olmaz değil mi
1melekannesi3858 Serapp11 hayırlısı yemek yapmadım temizlik kesinlikle yok Hı arada odamı toparliyordum kendimi yormadan gardolabi felan oda eşimle beraber ben oturduğum yerden katliyordum eşim.yerlestiriyordu ve bu haftama kadar kesinlikle gezmedim artık yürüyüş yapmak istiyorum akşamları pazartesi 36 olacak pazartesinden sonra yürüyüş yapacam ne zman gelirse gelsin ondan sonrada
Serapp11 1melekannesi3858 anladım ben yeni serklaj oldum haftada 1 arabayla yürümeyeceğim yerlere gidiyordum ama anladığım kadarıyla gitmemek lazım yani.
anapanda12 1melekannesi3858 haftada bir en erken 3 günde bir alıyordum biraz serin ve soğuk burası sık sık da yapmıyordum ayakta ve 10 dakikayı geçirmeden yapıyordum eşim yardımcı oluyordu açıkcası ılık suyla da duş almadım hep sıcak aldım ama yakan sıcaklıkta değil ışıktan bi tık daha sıcak suyu ayarlayıp yapıyordum
1melekannesi3858 anapanda12 valla ben artık günde bi giriyorum bide artık yürüyüşlere başlasam mı pazartesi 36 olacam
anapanda12 1melekannesi3858 36dan sonra yavaş yavaş 15dkyla başla bide tekli sayılarda 3-5 gibi hurma tüket hem süt yapar hem açılma
1melekannesi3858 Serapp11 yok canim gitme bi yere sakın oturacaksın dinlencejsin Ha şöylede bisey var bazıları da herseyi yapiyo günlük hayatına donuyo ama genel.olarak yatıyoruz dinleniyoruz
Hnd3535 Serapp11 bende sizin gibiyim haftada 1 kez arabayla gidilecek yerelere gidiyorum bahcede oturup çayımı içiyorum Doktorum yatmanın sana hiç bir faydası yok dedi 14.haftada oldum ben şuan 16.haftamdayım
Serapp11 1melekannesi3858 anladım canım çok teşekkür ederim 🙏 Allah ın izniyle inşallah bende sizlerin zamanınıza gelebilirim bir kaybım var bana önlem amaçlı atıldı 💕 inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🧿😇
1melekannesi3858 Serapp11 Amin inslalah canım benim.insallah sağlıklı sıhhatli cümlemiz bebislerini kucağına alır inşallah