cakil-97 sfnr0 sfnr0 aa o zaman 4 ay ücretli + 6 ay ücretsiz izin toplam 10 ay izin yapabilme hakkımız var anladım. Şuncacık bebeği evde bırak işe git şimdiden vicdanım el vermiyor
sevgi9654 Gizemengin35 evet izin gununuzden eksilmis oldu. bu durum doktorluk degil doktor takip etmez, sizin takip etmeniz gerekiyordu. ayrıca iş yerinizin de sizi bu konuda bilgilendirmesi gerekirdi.
Gizemengin35 sevgi9654 kimse bsy demedi doktor kendi tarih veriyor şu gün gelin die o yüzden doktorda hata buluyorum
ZhreV Mockingbird33 bu 33 bin küsür isyerinin maaş olarak yatırdı paranın dışında alıcamız para oluyor değil mi dogum parası ?? Bende 32 hastalığım cmrtesi çalışabilir raporumu aldım ama bu para olaylarını hiç bilmiyorum
Mockingbird33 cakil-97 ücretsiz izin sizinle işverenin arasındaki anlaşmaya göre oluyor. ben konuştum mesela bebek 6. ayını doldurunca döneceğim diye yerime geçici personel aldırdım. işverenin kabul etmesiyle ilgili yani özel sektörse tabi, benim ki özel sektör
cakil-97 Mockingbird33 evet özel sektör malesefff fakat rahat bir yer tek çalışan benim 😄 ücretsiz izne devam etmek istersen sorun yapacaklarını hiç sanmıyorum tahmin ediyorlardır zaten fakat izne ayrılırken söyleyeceğim yeni eleman alsınlar onlar da mağdur olmasın diye elimden geldiğince düzgün yapmaya çalışıyorum her şeyi fakat özel sektör mutlaka bir şeylik çıkarabiliyor bazen
Coynes Doğum parasi ilki dogumdan 2 hafta sonra yatiyor diye duydum digeri ne zaman yatar bilgisi olan var mi acaba
Ececec Mockingbird33 ben de 37. Haftamda çalışamaz raporu almam gerekiyordu. Doktoru arayıp sordum randevular o gün dolu 37+1 de gelsem olur mu diye. Olmaz sen gel aradan alırız seni mecbur dedi. Yani mutlaka 32+0 da çalışabilir ya da çalışamaz raporu almak gerekiyor.
Mockingbird33 Ececec evet öyleymiş ben zaten hemen aldım 32+1 de hatta rapora 32 yazdılar direkt 1 günü yazmadı doktor.
Meneseilay54 Bnde yarın 32 haftaya gircem calısamaz raporu alcam bu dogum paraları her ay mı yatıyo hesaba
Mockingbird33 Meneseilay54 toplu da alabiliyorsunuz çalıştıgınız yerin muhasbesine söylemeniz gerekiyor ödemeyi nasıl istediğinizi
Meneseilay54 Mrsfly özel sektörde çalısıyorum devlet yatıracak rapor parası olarak her ay düzenli yatıyomu onu merak ediyorum