bbayram Selamlar Adana balcalı kadın doğumdan nasıl randevu alıyorsunuz ? Günlerdir arıyorum (0322 338 60 60) numaralı telefona 3272 dahili tuşluyorum, çalıyor ama bir türlü açan yok 🤦🏻♀️ ordan randevu alanlar bakabilir mi buraya ???
Zeyna01 bbayram Mete hoca randevu alacağım bende ulaştım hastaneye hastaneye gelip yüz yüze almalısınız dediler bana
bbayram Zeyna01 nasıl yani, oraya gidip herhangi bir güne randevu alıp, randevu gününde tekrar mi gideceğiz 🤦🏻♀️ çok anlamsız
Eyvahvaveyla Zeyna01 +90 543 770 75 67 mete hocanın sekreterinin numarası bu numarayı 13.15 sonrası ararsanız randevu alabilirsiniz gitmenize gerek yok wptan da yazabilirsiniz
Zeyna01 Eyvahvaveyla Teşekkür ederim çok komşum gidiyor verdi şuan izindeymis ulaşılamıyor pazartesi deniycem şey diyeceğim normal doğum yaptirmiyormu bide yeni şehir kime gidiyorsunuz acaba doktora olarak Mete hoca sonra kiminle devam ettiniz
bbayram Eyvahvaveyla ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏼 bu Adana sıcağında kolumu bile kaldıracak hâlim yokken balcalıya kadar gitmek zulüm gibi geldi bir an bana çok teşekkür ederim 1:30 a doğru arayacağım 🌸
Eyvahvaveyla Zeyna01 normal doğum yok maalesef ben doğum zamanına kadar mete hocaya devam edeceğim altınkozaya doğum için geçeceğim, hastahane şartlarından dolayı normal doğum yapmıyorlar , şehir hastanesine gitmiyorum
papatyaolsun Eyvahvaveyla canım bu numaradan ben de ulaşsam olur mu ? 1 buçuk yıldır bebeğimiz olmuyor, sebepsiz infertilite. Sperm testimiz hsg filmimiz her şeyimiz mevcut. Aşılama istiyoruz yapar mı acaba
Eyvahvaveyla Svd12345 Depremden dolayı binalarda oluşan durum nedeniyle acil birimler kapalı , herhangi acil bir durumda gitsenizde şehir hastahanesine yönlendiriliyorsunuz Bina taşıma yapılmadığı için de normal doğum yokmuş maalesef bende o yüzden muayenelerde üniversitede ama doğumu inşallah normal olur başka hastahanede yapacağım
Svd12345 Eyvahvaveyla hm şimdi anladım cnm. Taşınma olayını biliyordum da . Aklıma onun için olduğu gelmedi. Sağol canım 🥰
Eyvahvaveyla papatyaolsun Öncelikle sağlıkla en güzel zamanda kucağınıza bebeğinizi alırsınız ❤️ Şu an çalışıyor mu bilmiyorum hastahane değiştirdi diye biliyorum ama numarayı arayıp sekreterinden öğrenebilirsiniz