gansey Ben dün idrar testi yaptım belirtilerim vardı beklenen reglim 13 Ağustos bende anneme yok anne daha çok erken çıkmaz dedim ama yaptım ve silik çizgiyle beraber pozitif çıktı. Ama şu aşamadan sonra napıcam bilmiyorum 🙄
Sbha_13 gansey saglik ocagina kan ver canim kandada net ciksin Yapcagin bisi yok doktor kontorollerine falan gidip geliceksin insallah saglikla alirsiniz kucaginiza
ilkheyecanim96 gansey adet döngün ne kadar zamanda bir oluyor çok erken görmüşsün ikinci çizgiyi hayırlı oldun 😊
Bebegim3444 gansey hayırlı olsun. 🥰 uc kere iki gunde bir kan testi verirsin. İnsallah cok guzel artış görürsün. Daha snrasinda kese icin doktora gidersin. İstersen biraz daha bekleyip hem kese hem kalp atışını duymak icin gidersin. Kese gorunce 10 gun kalp atışını beklemek zor oluyor 😂
gansey ilkheyecanim96 benim reglim hep düzensiz bazen 1 gün gecikme olur bazen 5 gün ileri atar hep düzensizdi yani 2 senenin sonunda pozitifi gördüm ama baya erken öğrendim gerçekten 😂 çok teşekkür ederim
Sbha_13 gansey canim zaten bildigim kadariyla saglik ocaklari saat 10 na kadar falan kan aliyor zaten pazartesiye ne kalmis bekle bence pazartesi o gun ver sali gunude sonucunu alirsin hem daha net olur sonucun
Taskaya96 gansey bence bekleme imkanın varsa hemen git ver kanı pozitif çıkması durumunda pazartesi kadın doğuma gidersin
Sbha_13 gansey o zman hastaneye git camin hastanede kan sonuclari 2 saatte cikiyor diye biliyorum 2 3 saatte ogrenirsin rabbim gonlunuze gore versin insallah
e_blue_sky_a gansey sağlık 0cagina git beta hcg yapacak sana. Pazartesi yine yapılacak. Bu iki gün ara ile yapılan testleri kadın doğuma göstereceksin. Sana o yorum yapacak
AybarsUmay_ gansey şüphem vardı test yaptım silik çizgi çıktı de direk ultrasonla bakıyorlar kan istiyolar gerekirse 2 gün sonra 1 hafta sonra tekrar gel diyolar
AybarsUmay_ Sbha_13 aynen ben acilde kan verip e nabizdan kontrol ediyodum sonra kadın doğuma gosteriyordum
Sbha_13 AybarsUmay_ aynen arkadasta oyle yapabilir bugun sonucu ogrense kadin doguma randevu alsa anca zaten insan cogu zman randevu bulamiyor
Sbha_13 AybarsUmay_ benim saglik ocagi direk dibimde oldugu icin oraya gittin sonuc pozitif cikinca kadin doguma randevu aldim sonra
AybarsUmay_ Sbha_13 benim sağlık ocağı hiç aklıma gelmemişti valla kolay randevu alınan bı yerdeydim ertesi gün sabaha hemen randevu alıp gitmiştim