baharroguzzyigittbebek Gunesmoms bizim doktor her hafta nst için çağırdı suan 35 haftalığım haftaya da nst var sonra gün verecek inşallah
Melisaumy Ben 32 . Haftada gittiğimde tam bir ay sonra gel sonra her hafta geliceksin dedi şuan 34 bitmek üzere
Yamani Gunesmoms 34.haftamdam beri her hafta cagirdi dokrorum ve mutlaka nst ye soktu. Su an 37+3 um dun kontrolum vardi bundan sonra 3 gunde bir goruselim dedi. Pazartesi tekrar gidicem. Bu arada devlet takipliyim. Cok iyi bi doktorum var
Yagmure Gunesmoms özele gidiyorum 31+1de gitmiştim nst de bakıldı 2 haftada bir görüşelim dedi tabi 32+1de kontrol randevusuna gittk tekrar 34te gidicem 35te kontrol olacak sonrası her hafta olur muhtelemen
Serpilinumudu Gunesmoms devlet hastanesine gidiyorum 32 den sonra 34 de çağırdı şimdi de her hafta çağırıyor 35+2 haftalığım
Gunesmoms Senbenimmucizem geçenlerde birileri triaj falan bişey söylüyorlardı sıra almadan gidiyorsun vs falan ama hiç bilmiyorum
Yamani Senbenimmucizem randevu bulamiyorum o yuzden doktor her muayneden sonra gelmem gereken gub ile ilgili kagit yazip kaseleyip veriyor sabah gidip bu sayede sira aliyorum