serpilsu Kızlar magnezyum kullanan var mı? Bugün doktorum verdi. Rahmimde baskı hissediyorum bu yüzden verdi ilişkiyide yasakladı.
Meiss serpilsu bende son 1 aydir kullaniyorum gece uyurken falan bacagimda kramplar oluyordu bazen yururken kslcama agri saplaniyordu o yuzden
Mrsfly serpilsu magnezyumu en başından beri kullanıyorum hem ağrılara ii geliyor hemde hamileliğin ilerleyen haftalarında bacak krampları olabiliyor onlara da faydalı
oznr3434 serpilsu bende bir haftadır kullanıyorum 30 haftalık hamileyim geçen hafta şiddetli karın ağrım oldu doktora gittiğimde rahimde kasılma olduğu çıktı ondan verdi doktor.
Minik-ve-annesi Bende kullanıyorum kramp agrsna gece uykuda bağırarak kalkyodum kullandığımdan beri rahatm
Drysvrucr Bana da bel ağrısı için verdiler 2 kere kullandım ilaç sokmayayım vücuduma diye kullanmadım. Doktoruma da sormayı unuttum hergün mü alınmalı bu ilaç?
serpilsu Mrsfly Doğru söylüyorsun canım benim. İlişki falanda yasak açılman olabilir agrında var ilaçda verince korktum🥰
serpilsu oznr3434 Geçmiş olsun canım benim. Sağsalim alalım bebeklerimizi kucaklarımızada başka birsey istemiyorum.
Mrsfly serpilsu benim 11. Haftada kanamam olmuştu pıhtı attım kocaman bir düşüğümde var ama şu an 31 haftalık hamileyim. Moralini yüksek tut bişey olmaz allahın izniyle
Jale92 serpilsu bel agrılarım vardı onun icin verdi 2-3 aydır kullanıyorum bana çok iyi geldi doktor da devam et dedi. Şuan 31 haftayız hala devam
surfermom Jale92 acaba hangi marka kullanıyorsunuz? Ben de 1 haftadır venatura kullanıyorum şase, pek faydasını göremedim. Acaba daha 1 hafta olduğu için mi yoksa marka fark eder mi?
Jale92 surfermom kusura bakmayın geç gördüm, magvital 365 kullanıyorum ben. Doktorum onu yazdı. Günde bir kere suya karıştırıyorum. Tadı da güzel, rahatsız etmiyor