Nisa123 Merhaba kızlar son bir haftadır bebek hareketlerini Çok az hissediyorum neredeyse yok gibi 29+6 haftalık bugün neden böyle oluyor bilen yazabilir mi lütfen
Makedonsko_devojce1213 Nisa123 benimde öyle oluyor canm bende korktum önceden daha hareketliydi smdi az hissediyorum umarum korkulacak birşey yoktur
Yagmure Nisa123 arada bir sakinleşmeler olabiliyor yakın zamanda kontrolün var mı? Bebeğinin sevdiği birşey yiyip sola yattığında kuduruyor genelde ben öyle içimi rahatlatıyorum çok sakinleşince
Fik Kuzu yeri daralmaya başlıyor pozisyon alıyor artık dönmeyecek flan ondan kaynaklı içini ferah tut bende 35 haftalığım bendede olmuştu şimdi görsen kıpır kıpır birde sert hareketleri 🤭
Nisa123 Fik Yaa öyle mi bende korkuyordum neden böyle oluyor diye çok teşekkür ederim rahatladım biraz 🌸😊
Nisa123 Yagmure 10gün önce gitmiştim bugün gidecektim ama çok ultrasona girmek iyi değil dedi etrafımdakiler onun için gitmedim yani bilmiyorum hareket var ama çok az önceden çok ve şiddetliydi inşallah bir şey yoktur
Anonimmss 31+6 dayız suan ve aşırı hareketli hiç durmuyor bende neden bu kadar hareketli olduğunu çok merak ediyorum 2 dakika durmuyor 😂