Gldekpnci Esra-135 ben birebir yaşadım hemen anlatayım 😀 adet oluyorsun ama öncesinde hamilesin haberin yok arada mesafe kısa olduğu için hamile olsanda adet oluyorsun sonra bidaki ay oluyo adet gecıkıyo bi bakıyon ki aslında adet 1 ay gecıkmıs gibi görünüyo ama sen 6 haftalık hamılesın yanı bi önceki adetinde hamile olmana rağmen adet görmüşsün
Esra-135 Gldekpnci İNŞALLAH VARDİR VE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİRİM KUCAĞIMA SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE ALIRIM AMİNNNNNNNNNN . 😊🙏♥️
Beyzanur1044 Gldekpnci pıhtı oluyor mu peki adet olup hamileyken adetinde pıhtı gelince de hamile olma olasılığı varmı acaba
Gmzgkck_ Ben temmuzun 3ünde normal adet günümde 3 gün lekeleme şeklinde kanamam oldu bu ayın 2sinde 5+4 hamile olduğumu öğrendim hesaplayınca tutmadı üstüne görmüşsün dedi herkes perşembe günü kontrolüm var bakalım netleşecek ne olduğu
Beyzanur1044 Gmzgkck_ sonuç ne cnmmm bu arada üstüne görme yaşamışsın adetinde lekelenme de pıhtı gördün mü
umaydurununannesi Esra-135 normalden kısa suruyormus atıyorum adetın 5 gun w paket ped kullanıyosun ama o zaman 3 gun oluyomus toplasan bırını doldurmazmıs
Gmzgkck_ Beyzanur1044 bugün 24üncü haftamıza girdik çok şükür oğlumuzu bekliyoruz. Rabbım isteyen bakabilecek herkese sağlıklı birer evlat nasip etsin kucağını doldursun 🤲
Gmzgkck_ Beyzanur1044 yani akıntı kıvamında ve pihtiliydi hatırladığım kadarıyla hatta sağlık ocağındaki ebeye sordum o dönem ben polikistikover sendromuna bağlamıştı ozamanlar.
_Feslegennn__34 Meli-sa merhaba benımde aynı sizinkı gibi oldu adetım temızlenmem herşey ⅞ gün sürerken bu sefer hem çok ağrılı parçali adet oldum ama hepsı sadece 3 gün sürdü ve bittı sizinde mi öyle oldu ve hamile çıktınız mı o süreçten sonra
momBg Esra-135 canım umarım görürsün yıllar geçmiş ama hamilelik o dönem varmıymış ? Lekelenme regli gibi vs yaşamışsın şuan bende öyleyim de 🎀
Esra-135 momBg Hayır canım hamilelik yokmuş cunki gelecek ay reglimi oldum bende anlamadım şimdi okuyunca da anlam veremedim ama HERŞEY NASİP . 🙏❤️