minikinsantanesi 14 haftalık gebeyim sağ tarafımdan göbeğime doğru sancı ve ağrı var hafif bastırınca sancıyı daha net hissediyorum ilk gebeliğim korkuyorum acaba normal mi bilmiyorum bilgi verir misiniz
Zekiye45- minikinsantanesi cinsiyetin belli mi canım sağ olunca kız diyorlar ama doğru mu bilmiyorum 😅😅
Zekiye45- Normal canım benimde öyle oldu şuanda 18+0 haftalıkız ağrım sızım kalmadı😍 adet ağrısı batma da olabilir o haftada için rahat olsun🌸
minikinsantanesi Zekiye45- ya maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde kızım oluyo ama bugün ilk defa böyle Ağrı oldu normal olarak Ağrı elimle bastırınca sancı veriyo iki kaybım var bu yüzden korkuyorum ince düşünüyorum sürekli 🥹❤️
Zekiye45- minikinsantanesi demek doğruymuş gerçekten sağ kasıkta ağrı olunca kız oluyormuş hiç endişelenme bana doktorum hamile değilmişsin gibi davran dedi o hamilelik psikolojine sokma kendini demişti sadece ağır iş yapma taşıma dedi okadar yoksa hayatına devam et dedi bende öyle yapıyorum ilaç falan yasak zaten kullanmak okadar
minikinsantanesi Zekiye45- kaşık değil ama yan karın boşluğu ve sağ karın tarafım o yüzden korktum açıkçası bende hiç bi ağır iş yapmıyorum normal günlük ev işim bide yemek bu kadar onun harici yatıyorum hep
Rabia_cetin Mrvcakatt Canım özellikle gece çok ağrıyor benimde öyle aynı taraf birde gece asla uyutmuyor
minikinsantanesi Mrvcakatt galiba normal kime sorsam normal diyo doktora da daha geçen hafta gitmiştim sorun yok dedi bu sorun da bugün çoktı yani aslında
minikinsantanesi Rabia_cetin sağ boşlukta değil mi benimde gece orası ağarıyo hatta yan yatınca felan gece zaten doğru düzgün uyku yok sürekli uyanıyorum bende sizin gibi 🥹 bebişlerimiz iyi olsun da yeter vallahi benim canımın acıması hiç sorun değil
Mrvcakatt minikinsantanesi soda ic icinde magnezyum var malum o iyi geliyor ama benim gibi soda kapagini bicakla acma :))
minikinsantanesi Mrvcakatt 😅😅yok yok onla hiç açamam beceremem içiyorum maden suyu da doktorum önermişti ama tadına hiç ısınamıyorum asla sevemiyorum 🤭
Rabia_cetin minikinsantanesi Yok canım benim sol tarafım çok ağrıyor aynen dediğiniz gibi gece asla uyku yok tabikide herşey bebeklerimiz için sağlıklı olsunlarda 🥰