Kızlar size umut olsun diye bu postu açtım
Bakın ben 6 haftalik hamile iken kanama oluyordu sürekli ondan sonra 10 haftaya kadar felan akıntı şeklinde ara ara devam.etti en sonunda 16 haftamda leke geldi dedim bu neyin nesi hamilleikte olan.biseydir doktora sorma gereği bile duymadım.ama yinede sorayım.ne olur ne olmaz dedi o gün serviks boyu ölçüldü 25 mm çıktı sınırda dedi doktor takip edecez progestan ile uzayabilir dinlenecen dediler detaylida dahada net belli olur dediler detaylı.ultrasonda da 2.5 çıktı aynı çıktı birazda hunilesme var dedi doktor başka doktora tekrar gittik oda baktı olctu 16 mm acil serklaj dedi olman gerek dedi bu şekilde götürür mü götürür ama %50 dedi serklaj olunca %90 dedi serklaji 18 haftamda oldum Bi hafta sıkıntılı geçti sadece kanama vs oldu ağrı sızı oldu ondan sonra dinlenerek hiç bir iş yapmaksızın devam ettim.ilk hedef 28 koymuştum kendime ikinci hedef 34 3 hedef 36 demiştim ve şükür pazartesi de oluyorum yani demem o ki o kadar korkulacak Bi süreçte değil tabiki psikolojik olarak çok sıkıntılı Bi durum hani alışması zor oluyo neden ben serklajliyim.nie diğer hamileler gibi değilim vs vs diyoruz ama şükür kurban olduğum Rabbım bizleri bu zamana kadar getirdi Rabbım.hepimizi sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile bebislerimize kavuşmayı nasip etsin kucagimizw almamızı nasip etsin inşallah 🤲🤲