Melike_02 Kızlaaaarrrr çam sakuradayım şeker yüklemesi için sıra bekliyorum çok acıktım birazdan kan vericem ne kadar zormuş ya 😒🥹🥹
Gizmooo Kozlar nasıl memnun kaldınız mı çam sakuradan ben daha önce bi kaç kez gitmiştim ama memnun kalmadım stajyer doktorlar vardı hep yüzüme bile bakmadılar hatta bir kere gece sabah 5 te çok kötü bir kasık ağrısıyla gitmiştim çikolata kistim var benim o ağrı yapmıştı bana şey demişlerdi dalga geçer gibi bu saatte niye geldin bende sinirlenip hiç öyle evde canım sıkılıyordu bi uğrıyım dedim demiştim agrım var görmüyormusunuz keyfimden mi sabahın 5 inde burda bekliyorum demiştim ama hepsi gerçekten stajyer gencecik doktorlarda o günden sonra bi daha tövbe gitmem demiştim @Melike_02 @ebrunasrullahylmz12211221
Melike_02 Gizmooo ben çok beğendim hastaneyi doktorları gayet Güler yüzlü çokta ilgileniyorlar sizin şansınıza artık bilemicemm ama tavsiye ederim. Mert Atalay , Ayşe Sümeyye Demir Güngör doktorları gayet iyi alabilirseniz bu doktorlara randevu alın derim 🌸
ebrunasrullahylmz12211221 Melike_02 Evet tadı kötü deildi ama ben içtiğimde son yudumları artık midemi bulandırdı
ebrunasrullahylmz12211221 Melike_02 Elbetteki kolay deil ne kadar zorlukları olsa da harika bi duygu hele ki o hareketleri hissetmek🥰
Melike_02 ebrunasrullahylmz12211221 evet ya o hareketlerini hissedince bütün ağrım sızım gidiyor. Bazen oturuyoruz eşimle bir saat heraketlerini dinliyoruz 😍🌸