Zekiye45- Selam kızlar detaylı ultrason nezmaan yapıyorlar şuanda tam 18+3 oldum ve merak ediyorum bu ayın 20sinde gitsem olur mu acaba tam 20+0 oluyorum ozaman
Firuze0112 Zekiye45- benim doktorum 22.haftada çağırmıştı beni. 23.haftaya kadar vakti var diye biliyorum
esinceeee Zekiye45- eğer ikili test yaptıysanız bir problem olmadıysa doktor standart yani 18-23te gel diyor ama bir problem varsa 23 e kadar bekletmiyorlar doktorunuza sordunuz mu genelde yönlendirirler
minikmucizeemaak Zekiye45- Buradan gördüğüm kadarıyla en iyisi haftalar 22+ oluyor canım benimde Salı günü 22+0 oluyorum tam. Daha erken gidenleri tekrar çağırdığı oluyormuş bence 21+ larda veya 22 de falan git
NaibeZeynal Zekiye45- benim 25hafta oldu doktor daha söylemedi kendimde gitmek istemiyorum bir problem olsa şimdiye kadar söylenmezdimi ilk çocuğumda gitmişdim farklı birşey söylenmedi
Zekiye45- Firuze0112 anladım canım teşekkür ederim😍🌸 sağ Salim kucağımıza alırız inşallah cinsiyetin nedir
Zekiye45- esinceeee evet yaptırmıştım şükür sonuçlar temiz çıktı bu ayın 20sine alayım dedim randevu detaylı ultrason için
Adabp Zekiye45- 18-24 arasında yapılıyor son 23 24 bütün organları daha geliştiği için kalp vs daha sağlıklı olur demişti doktorumuz
Umutunelifi93 Adabp bnde randevu için aradım fakat 23+4 olduğum için yapmıyorlarmış 😔 24 e kadar vaktimiz yok mu bn anlamadım
Zekiye45- Umutunelifi93 bence başla bi hastaneyi ara sor bi yinr canım bazı hastaneler gıcık oluyor yapmıyorlar