damla68 Kızlar b12 çok düşük iğne kullanmıştım dün tekrar kan tahlilinde düşük çıktı 56 değerim doğal bi çözümünüz oldu mu ? Yükselmesi için
Pamuk damla68 Ben vejeteryanim kendimi bildim bileli hep düşük.Cok şeyler denedim tek çare dodex benim icin🤦♀️
Sadelim damla68 et ürünleri tüketin bol bol yumurta yeşillik özellikle semizotu ama 56 baya düşük ilaçsız toparlanacagini sanmam
Fatmaaa95 Pamuk ne kadar sürede kan veriyorsunuz ben geçen hafta verdim 5 gün iğne kullandım dün bitti iğnem sizce ne zaman kan vermeye gideyim tekrar
Pamuk Fatmaaa95 B12 90 günde yada 6 ayda 1 veriliyor aynı hastanede. Ben günde 1 kere sonra haftada 1 kere sonra ayda 1 kere kullanıyorum. Geçen baktırdım 400 çıkmış.
Fatmaaa95 Pamuk ben ne zaman vermeliyim ki değerin 162 sınır 190 iğne dün bitti ne zaman kan versem acaba
Pamuk Fatmaaa95 Ben vejeteryan olduğum için 2 ayda 1 baktiriyorum. Ama.farkli hastanelerde.Suan hangi hastanede verdiyseniz o hastanede 6 ay tekrar baktiramazsiniz. Saglik ocağında verebilirsiniz.
Fatmaaa95 Pamuk aa ben iki gün arayla biyokimya kan testi verdim ikisinde de b12 vardı ama aynı hastane de
Pamuk Fatmaaa95 Ozeldeyse bakiyorlardir. Devlette bakmıyorlar senelerdir veriyorum sürekli.Ama her devlet hastanesi aynı mı bilmiyorum.