Asel-2023 BusraBercin iki hamileliğim dede şu da eriyen den verdi doktor bunda hap gibi içilen den ama şu da eriyen daha etkili
BusraBercin Hrdl farklı bi türünü denediniz mi acaba sonuçta hiç kullanmayınca da olmuyor.böylede sürekli halsiz durulmaz.Allah yardımcınız olsun
TheMuhtesem BusraBercin ben osteocare kullanıyorum, öncesinde günlük soda içiyordum ama kas kramplarım başlayınca doktorum bunu verdi. Birkaç gün içinde krampları geçirdi direk.
BusraBercin TheMuhtesem içerik olarak daha geniş bi içeriği var anladığım kadarıyla.tesekkür ederim 🌸
Hrdl BusraBercin Şuan içmiyorum canım onun yerine magnezyum içeri olan yiyecekler yiyorum maden suyu içiyorum
By-ay95 BusraBercin son aya kadar magnorm kullandım tablet şeklindeydi 1 aydır da ocean extramag kullanıyorum bu toz şeklinde, ocean’dan çok memnunum doktorum da yazarken daha etkili olduğunu söylemişti zaten
Hafizebirhanim Devletin verdigi kesinlikle ise yaramiyo ama orzax’in magnezyumu hem agri kesici ozelligi var hem cok faydasni gordum 👍