Mervebuglemsura Günaydın Kızlar.. midem çok agriyor.. Sanki birisi sıkıyormus gibi.. Ne yapsam iyi gelir.. Doktor kontrolum yarın.. Yarina kadar ne yapabilirim. Başına gelenler fikir verebilir mi.. 5+6 günlük hamileyim.
Aysebkr1258 Mervebuglemsura canım onlar olucak maalesef bol bol su iç belki rahatlatır biraz istifran ve bulantın olmadığı sürece doktor ilaç vermiyor diye biliyorum ama sen yinede söyle tabiki
Kenancem Mervebuglemsura hayırlı cumalar canım hamilelikte tabiki normel ama şeker şerbeti yap iç ılık geçmezse sodalı su dene bildigimiz kabartma tozu ben çok yaptım ve faydasını gördüm inşallah sanada iyi gelir ben 26 haftadayım
Mervebuglemsura Aysebkr1258 TSK ederm canm. Bulantımda çok fazla. Hiç bisey yiyip içemiyorum.. Çok zorlanıyorum.. Evladımız için dayanicaz mecbur. 🤗
Aysebkr1258 Mervebuglemsura öyle tabiki mecbur dayanıcaz ama bazen öyle dayanılmaz bir an alıyor ki biz iki gündür istifra etme şikayetiyle hastanede yatıyoruz inşallah benim kadar ağır geçirmezsin 😊
Mervebuglemsura Kenancem çok teşekkür ederm canm. Tavsiyeleriniz için. Deneyeyim bende. Allah razı olsun. Sizde evladınıza hayırlı bi şekilde kavuşursunuz inşallah 💐💐