gulcanak02_ Detaylı ultrasonu oneriyormusunuz gerekli bir şeymi doktorum detaylı ultrason haftası dedi ama ben yapıp yapmamakla kararsizim
bdenerigokce gulcanak02_ en önemlisi detaylı ultrason ama çevremde neredeyse hiç kimse yapmadı bana garip geliyor 🤷♀️
mrvsrcn gulcanak02_ detaylı ultrason da Allah korusun bebekte olumsuz bir durum olması doğum sonrası acil müdahale edilmesi ameliyata alınması falan gereken durumlar olmasına karşı hazırlıklı olmak adına çok önemli bir tarama kesinlikle yaptırmalısınız sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻
Ask-bebegim gulcanak02_ neden olumsuz bakıyorsunuz ki bu duruma Sonuç olarak ayda 1 kontrollere gitmiyormuyuz ultrasonla bakılıyor değil mi Buda aynı işlem ama daha detaylı herseyine bakılıyor bebisimizin ne güzel ki böyle birşey var neden yapılmasın bakilmasin önceden öğrenip tedbir almak en iyisi bence
Raziyenurx gulcanak02_ bende yaptırmayacagım nolursa olsun bebeğimi aldırmam zaten hani bu testler gereksiz ve saçma bana göre tabiki herkesiin düşüncesine saygım sonsuz tabiki
Ozlem-kara07 @gulcanak02_ Burada ki herkes eminim önerecektir gebelikte taramalar ne kadar önemli olsa da en önemli olan detaylı ultrason tabi ki
Seh999 Çok çok önemli bence bebeğin parmaklarına,kaburgalarına kadar bakılıp sayılıyor yaptırmamak olmaz
gokcetugumm Hiç biseyi yaptırmadım bı sıkıntı olsa da müdahale olmayacağı için ama detaylı yatptircam o önemli diye düşünüyorum
gulcanak02_ Ask-bebegim olumsuz baktığım için değil tabiki bende bir anne adayıyım bebegim için en iyisini isterim ama çok şey koyuluyo ve bazen olumsuz şeyler soyleniliyo ama çocuk doğduğu zaman massalhi oluyo ben Allah korusun birşey çıkarsa aldiracagimdan değil sadece geri kalan zamanımi psikolojik olarak iyi gecirirmiyim bilmiyorum 😊
Ask-bebegim gulcanak02_ Allah korusun neden olumsuz düşünüyorsun canım bende yaptırdım korkuyla hemde çok şükür temiz dediler şimdi daha mutlu daha huzurluyum. Diğer.turlu de doğuma kadar şüphe duymak var içini ferah tut bebeğim sağlıklıdır Allah’ın izniyle