Guelo Kizlar, dogumuma 2 hafta kaldi insallah normal dogum olucak ama cok korkuyorum, nasil bir agri beni bekliyor? Tecrübesi olanlar biraz anlatabilir mi☘️🙏
Melegimm_2509 Guelo hep merak ederdim bende. İlk doğumu normal yaptım adet sancısını çok yüksek çekerim çektiğim sancıların adetten farkı yoktu diyebilirim tabi biraz daha şiddetlisiydi doğumdan sonra dedim meğer ben adet değil hep doğum sancısı çekmişim yıllardır
Balbebek012 Guelo korkmayan yoktur anlıyorum seni ben de korkuyorum 2.bebeğim doğacak inşallah sana tavsiyem özele git en azından ilgi temizlik gğzel söz duyarsın yaşarsın devlete gidip de sıkıntı yaşama
Bir_tirtilannesi Guelo 1 ay 15 gün önce doğum yaptım tekrar tekrar gitmek istiyorum o güne tekrar tekrar doğum yapmak istiyorum 🥲🥲🥲 offf çok tuhaf bir duygu o gün hayatımın ennn güzel günüydü doğumum çok çoook güzel geçti acıya odaklaniırsanız gözünüzde büyür odaklanmayin illaki acı oluyor biraz ama sonunda misss kokulu yavrunuz kucağınızda oluyor ben 20 haziranda doğum yaptım sabah 7.30 da sancim başladı saat 10 da hastaneye gittim 12.13 de mis kokulu kızımı aldım kucağıma veee şuanda kollarımda emziriyorum miniğimi🥲💕
Sbhtzmn Guelo Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Belden kasıklara vuran zamanla şiddeti artar bi agrı. Agrı geldiginde burundan nfes alıp agızdan verdim nefes egzersizlerini yotubeden araştırdım bilgilendim. Benim sancılarım 9 10 gibi basladı öglen 2 den sonra sıklaştı hep yürüdüm topun üzerinde hareketler yaptım çok şükür dayanılmayacak bi sancı degildi. Her dogum farklıdır derler ya benim ıkınma sürecim cok zorlu geçmişti.
Guelo Melegimm_2509 anladim tesekür ederim peki mesela diyelim dogum 8 saat sürdü, 8 saat boyu mu en üst sevyeede sanci cektiniz? Yada 8 saatde kac kere? Ay bilmiyorum cok korkuyorum
Oznurdediler Benim de son haftam bu haftaya kadar normal doğum diye hazırlanıyordum. 38 de çatı muayenesi yapılana kadar meğer catim basıkmış zor olur dedi. Ama normal doğum istiyorsan sancılarını bekleyelim deneyelim olmazsa sezeryane geçeriz dedi. O da iyice korkuttu gözümü ikisini de yaşamak istemiyorum sanırım direk sezeryan olacağım 39 a girdim daha yeni hala gelen giden de yok
Guelo Oznurdediler saglikla al bebegini kucagina canim🙏 bende bakmadilar cati ya, normal dogum istyiorum dedim tm dediler deneriz dediler… bakalim kolestaz var bende o yüzden 38 haftada suni sanci verip dogumu gerceklestirmek istiyolar.. suan 36 dayim..
Guelo Balbebek012 yurtdisinda yasiyorum, hastanelerden yana bi düsüncem yok🥰 daha dogrusu suan dogum korkusu daha agir basiyor
Melegimm_2509 Guelo tabi giderek biraz daha şiddetli oldu ama tam hatırlayamıyorum Allah unutturmuş derler ya gerçekten öyle. Sürekli ayetel kürsü okudum hep dua ettim çok şükür doğumum kısa sürdü zaten aralarda sancı bir gidiyor sanki her şey bitmiş gibi Allah dinlendiriyor tekrar başlıyor
Beceriklianne Guelo hayır tabi önce yavaş yavaş giriyor doğuma yakın daha da şiddetli oluyor ama rabbim öyle güzel yaratmış ki sanci giriyor 2 3 dk snra gidiyor.dinleniyorsun . Adet sancısı gibi ama biraz daha yoğunu diyebilirim
neseaydin Ayy can korktugun şeye bak hiç kafana takma olumlu şeyler düşün bebeğine odaklan bunca insan doğurdu sen hayli hayli dogurursun:) ben 4 normal doğum yaptım 3 oğlum 1 kızım var teyzesi:) hiç birinin doğumu sancisi aynı değildi o an Rabbim güç veriyor ve yavrunu kucağına alıyorsun hiç stres yapma inan bana vakit geldi mi yavrun sana sen yavruna çok güzel bı anıyla kavucaksiniz inşallah🤲😍