Enes_fatma 2pembikeller1 benim bi kaç saat önce pembe akıntım geldi oda nişanmış heralde ilk gebelik bilmiyorum bide genel de açılma oluyor heralde nişan gelince
Nurrdmr15 2pembikeller1 benim ilk gebeliğimde ne nişan ne su geldi direk sancım gelmişti gidince suyumu orda patlatmışlardı
Yildiztozu_ 2pembikeller1 Bende ne nişan ne de su gelmisti. 40+0′da kendi sancılarım olduğu için doğum yaptım..
Braa3434 Nurrdmr15 Suni sancı vermişlermiydi size ekstra yoksa kendi başlayan sancınızla mı doğum yaptınız?
Melegimm_2509 2pembikeller1 ilk gebeliğimde ne nişan ne de suyum geldi. Sancı sıklığım artıkça gittim 2 cm açılma vardı suyumu da 4 cm den sonra patlattılar açılmam hızlandı
Zeynepz 2pembikeller1 benim nişan da su da gelmedi sancım başladı direk beş altı saat evde çektikten sonra hastaneye gittim ebe muayene edicekti üzerimi indirdim ve nişanımın geldiğini gördüm yani yeni gelmişti ve açılmam 3 buçuk 4 cm di ha akıntım hafif bulanıktı sancım başlamadan önce ki akşam(gece başladı sancım) ama çok az yani normal akıntımın içinde hafif kahverengilikler vardı ama emin de olamamıştım çok az olunca
818181- Kızlar ayıptır söylemesi eşimle ilişkiye girdik az önce 34+1 haftam wc gittim peçeteye hafif çok açık renkli pembe bi akıntı gibi bir şey geldi sonra tekrar sildim falan 5 dk sonrasında gelmemişti bi sorun olur mu acaba
edabky 818181- Aynısı bende de olmuştu, bir sıkıntı olmadı. Doktora gidince sordum, o an tahrişten dolayı pembemsi bi kan olmuşsa sorun yok dedi. Tam kan renginde damlayarak geldiyse sıkıntı olabilirmiş.
Nuraaa 2pembikeller1 benim ilk gebeligimde ne nişan geldi nede su sadeve sancım vardı hastahanede suyumu oatlattılar
Gizemlibirisi 2pembikeller1 benimki sancıyla başladı.hastanede nisanim geldi beş santimken.9 santimde ebeler suyu patlattı ve doğum oldu
35_tecrube 2pembikeller1 ya benimde iki gün kahve sarı gibi leke dünden beride hafif pembe yapışkanlı birşeyler geliyor geceden beride belimde hafif sancı ama bebekte aşırı kasılma oluyor bebek kasildikca aşırı derecede sancı çekiyorum dakika tuttum kah 10 dakikada bir kah 15 dakikada bir sancı oluyor ne yapmaliyim
Sevdayaz 2pembikeller1 benim de öyle başladı sancı gelmişti sadece nd nişan, ne su hastane de patlattılar suyuda🌸