Birminikannesi1 Btlyyy aşkım ultrason kağıdım var ama hicbir sekilde cinsiyeti anlamiyorum kendi kagidimda da hala nerde pipi anlamış değilim 🤦
neanladinyurdagull Btlyyy ful ekşi yedim oğlum oldu 3 yaşında ikinci gebeliğimde de ful ekşi yiyorum 6 aylık hamileyim kızım oluyor
Asteka41 Btlyyy başlarda ekşi aserdim oğlum olucak ama şimdi tatlı çekmeye başladı canım değişebiliyor 😅
esraEb Btlyyy erkek bence. Eskiler kız derler ama çürüdü artık o tez 😄 ben dahil yakın çevremdeki çoğu kişi acı ekşi tuzlu şeyler istedi ve hepsi erkek. Sağlıklı sıhhatli olsun minnoşlar 🤗
Nurrdmr15 Btlyyy ilk gebeliğimde ekşi yedim kilo kilo limon yerdim kızım oldu şimdi ikinci gebeliğim sürekli pasta tatlı çikolata yedim ekşiden tiksindim yine kızım olacak malesef tutmuyor onlar pek
Leylagyk Btlyyy ben ekşi de yedim tatlı da 🤣 ilk kızım oldu 2 inci gebeliğim şuan da yine kızım oldu batıl inaç onlar ya
Asyaoguz Sizin o zamanki vitamin eksikliğinden olan birşey. Yani Aserdiginiz şey aslında beyin o şekilde algılıyor. Yani cinsiyet le alakası yok eksik olan vitaminle ilgili. Bir yerde okumuştum.
Ceylan01-13 Btlyyy 3 kizimda hep tatki aserdin yedim ilk oglumda da 6 aya kadar tatki yemedim hep tuzlu acı seviyorumdum ve salatalik yerdim bunda da aynjsu buda erkek 17 hafta