Ahsensena Merhaba ben demir ilacı ile kas gevşetici ilacı karıştırmışsın hap renkleri aynı olduğu için. 1 kerelik bebeğim zarar görür mü başına gelen var mı? Dicloflam içtim yanlışlıkla
Bebegim3444 Ahsensena su icindeki kagit varya ismini unuttum smdi. 😊 gebelik kullanımı icin ne diyor orda.
__mom1 Ahsensena kuzum bunu son 3 ayda kullanmak riskli kalp hastalığı yapıyor sen ucundan kurtarmışsın
Ahsensena Bebegim3444 Bir anne adayı ya da anne iseniz, bu süreçte gebe kalmak için veyahut emzirme sürecinde Dicloflam kullanılması doğru değildir ve son derece sakıncalı bir durum olarak karşımıza çıkar. Yazıyor :((((
Ahsensena __mom1 sadece 1 kere yanlışlıkla attım, yoksa tabiki sürekli ilaç kullanmıyorum hatta parol bile atmam ben sadece dün akşam karıştırdım 2 ilaç yan yana olunca demir ilacına benziyo rengi
Yeliz3503 Merhaba aynı hatayı bende yaptım biraz önce demir ilacıyla karıştırıp içtim bi sorun oldumu sizde bide son haftalarım 38+5teyim sancım olurda hissetmem die de çok korkuyorum 😓
Hopefulmom Yeliz3503 Alo 114 yanlış ilaç kullanımı ve ya zehirlenmeler için danışma hattı var sağlık Bakanlığı’nın orayı arayın içiniz rahat eder belki çok geçmiş olsun
Yeliz3503 Hopefulmom aradım en yakın kadın doğuma gidin dedi doktor bende bi sıkıntı yok bebekte haraketli şuan gece gece saçma sapan bişey yaptım ismine niye bakmadım kendime çok kızıyorum şuan
Hopefulmom Yeliz3503 insanlık hali dalgınlık olabilir sizi doktora bağladılar değil mi size ve bebeğinize dua edeceğim doktora görünün belki bir defadan bişey olmaz der inşallah
Hopefulmom amayinedeiyiilerledim aklınızda bulunsun Allah korusun zehirlenme gibi bir durum olursa Allah yaşatmasın 🙏
Yeliz3503 Hopefulmom evet bi anlık dalgınlıkla hemen fark ettim ama iş işten geçmişti .evet doktora bağladılar bende bilmiyordum bu arada çok teşekkür ediyorum size Allah’a emanet olun
Hopefulmom Yeliz3503 çok geçmiş olsun rica ederim içinizi ferah tutun yarın sabah doktora sorabilirsiniz içiniz rahat eder size ve bebeğinize sağlık dilerim sizde Allah’a emanet olun 🙏