Bsrabsrabsra Kızlar merhaba idrarimi yaparken yanma vardı doktor tek kullanımlık bişey verdi sizede vermislermiydi yaşayan varmı verdilerse o ilacın adı neydi acaba
gamzecgr Bsrabsrabsra monrual gibi bişi sanırım haftasonu böbrek ağrım vardı acile gittim idrar temiz çıktı ama yine de yazdı acildeki doktorum kendi doktoruma sordum idrards yanma yoksa kullanma dedi kullanmadım bende
Ask-bebegim Bsrabsrabsra evet zararı yok canım onların uromisin monurol bitane daha vardı unuttum adını şase bir çok kez kullandım hatta ne olur ne olmaz diye doktoruma yazdırdım yine bulunsun diye rahatlatır seni
Sedefkitir Bsrabsrabsra ben ilk gebeliğimde kasık ağrısıyla gittim hayta bebeğimi düşürüyorum sandım meğer enfeksiyondanmıs serum yemiştim bide hap ve fitil kullandım öylelikle iki üç gün içinde geçmişti
gamzecgr Bsrabsrabsra öyle ben de kendi doktoruma sormadan içemedim iyi ki de içmemişim gerek yokmuş sizde idrar yaparken yanma varsa kullanın benimki de öyle dedi çünkü bir de suyu bol içip sık tuvalete gidin