murvet_98 Kizlar çok şükür bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim 2 kez erkek annesi oluyorum ❤️ neyse sorum şu ben 2li taramayi yaptırmıştım Allah’ıma çok şükür gayet iyi çıktı 3lüyü yaptirmasam sizce bi sıkıntı olur mu devlette doktoruma randevu bulamıyorum bu yüzden sırf hem cinsiyete baktırmak için hemde daha detaylı görmek için özele gittim bugün ama fiyatlar artmış sırf bu yüzden orda da tahlil yaptırmak istemedim açıkçası sizce devletteki doktoruma gidip rica minnet girip 3luyu yaptırmalı mıyım
gamzecgr murvet_98 bizim de çok şükür ikili güzel çıktı detaylı ultrason da zaten yapılacağı için doktorum 3lü yaptırmaya gerek yok dedi en önemlisi detaylı ultrasonmuş zaten
Belginylmz murvet_98 doktorum ikili tarama testi yapti. İrsey çıkmadı 3 lu istemedi şimdi detaylı yapılacak
Demmed murvet_98 acımcası bnde post acmıstım 3 lü ile ilgili 2 li temiz geldi 3 lü kendim gittm yaptırdım riskli geldi bnde endise ettim yarın kendi doktoruma randevum var bakalım o ne diyecek
Baharoloji murvet_98 üçlü tarama güvenilirliği en düşük olan benim doktorum sadece ikili yaptırmıştı en yüksek o diye bence yaptırmayın isterseniz dörtlü yaptırısınız onun güvenilirliği 80lerde
murvet_98 gamzecgr ilk bebeğimin üstünden 2 yıl geçti bütün süreci unutmuş gibiyim 🤦😂 detaylı ne zaman yapılıyodu bide devlettekilerde yapiyo mu onu acaba
gamzecgr murvet_98 benim ilk daha da sora sora işte yeniyiz biz de 😂 18-23. Haftalar arası yapılıyor devlette yapıyordur ama heralde onu bilmiyorum
murvet_98 Belginylmz bana 3 hafta sonra gel 3lüyü yaparız demişti üstünden 2 hafta geçti kaldı 1 hafta daha ama randevu bulmak ne mümkün bende gitmiyim diyorum bugün doktor güzelce ölçümlerine filn baktı kalp atışı da çok güzelmiş bende dedim buraya yazayım bi fikir alayim
Belginylmz murvet_98 Yani ikili tarama testin iyi çıktıysa bnce 3 e gerek yok ben olsam yaprmazdim tabibyinede sen bilirsin
Tuba6161 Ben ilk hamileliğimde tarama testlerini yaptırmıştım şimdi 3.ye hamileyim detaylı ultrasona girdim çok şükür güzel dedi doktor bende ikili ve üçlü taramayı yaptırmadım ne gelirse rabbimden başım gözüm üstüne
sydake Ben iki aydı doktora gidiyorum çift rahimli olduğum için bir yandan da tıp fakültesi takipliyim. Tıp fakültesinde üçlü tarama yaptılar. Diğer doktorum ikili iyi çıktıysa gerek yok, neden yaptırdın dedi. Ayrıntılıda da bir şey çıkmadı.