Kubrakarahan cokkasmabeabi kendini şartlamak değil hani bi cok kadının başına gelebiliyor ya tedbirli olmak diyoruz hastanenin verdiği mamayı kaşığı kullanıcağıma evde kendim steril eder tertemiz götürürüm inşallah gerek kalmaz ama bence olmalı herkesin çantasında
turkuaz_ Kubrakarahan tabiki koyucam olurda sütüm gelmezse çoçuk sarılıkmı olsun mama alıp yedırıcez mecbur
Gixemm Kubrakarahan sezeryan doğumlarda süt akımı 2 3 gün içinde kendini topluyor ilk süt dediğimiz kolostrum sütü bitip beyaz sütte geçene kadar çok kuvvetli sütte zaten kimsede olmuyor ama kolostrum sütün her bir damlası çok değerlidir bebek için benim tavsiyem pompanızı götürün tabi ki zaten bebeğinizin biberonla emecek kadar bir süt olmuyor şırınga yardımıyla sağdığınız sütü verebilirsiniz ilk gebeliğiniz mi bilmiyorum ama göğüs ucunuz yoksa göğüs ucu çıkartıcı bir aparat koyabilirsiniz en çok ihtiyaç olan bu oluyor bebeğiniz emdikten sonra sağma yapıp ya da masajla süt akımını güçlendirebilirsiniz ❤️
Nurr_35 Kubrakarahan bir manuel göğüs pompasi koydum, emzik koymadım, biberon hiç almadım bile olur da gerek duyulursa bir koşu gidip alınır diye düşünüyorum zaten en başta kasik biberon falan diyebilirler lazim olursa dedikleri seyi alirim dedim.
Ebru5234 Kubrakarahan biberon emzik göğüs pompası hipp mama koydum ne olur ne olmaz sütünüz gelmezse en azından bebegimiz sarılık olmaz mama takviyesi yaparım sütüm gelene kadar
Aecer Kubrakarahan arkadaşım 40 gün önce doğum yaptı tamam onun bebeği biraz küçük doğdu 2 kg ama direkt biberon ve mama koy dedi. Hastanenin verdiği mama her bebek için yaramayabiliyormuş ve biberonda mama hazırlayıp şırıngayla veriyorlarmış bebeğe. Yani şu 2 şeyi koymak ne kadar külfet olabilir insana. Göğüs pompasını zaten ilk önce koyacağım çünkü kimse kusura bakmasın ilk gün şakır şakır kimin sütü geliyor mutlaka desteklemek gerekiyor sütün artması için.
defnezumram Kubrakarahan doğurana kadar rezene çayı iç demişti burda birisi bana bende sezeryan yapıcam onu deniycem doğumdan sonra hemen sütün geliyormş bide göğüslerine masaj yapabilirmişsin son bi kaç gün
EmineTarik Ben almicaktim ama yorumları okuyunca kesinlikle almaya karar verdim eşim gider alır ne olacak diyordum ama soylenilenler çok mantıklı bide ikiz benim gelse bile yetmez neden soru işareti olsun aklımda