Zeynebtahir guzelanne01_ çok gereksiz ya, 2 3 kere anca oynadi. Zaten ufacik bir şey. Çingiraklarini söktum onlarla oynadi
Gns-gur guzelanne01_ ben trendyol dan aldım çok da iyi oyalanıyor Suan 4aylık daha çok dikkatini çekiyor
ipekmom_ guzelanne01_ hediye geldi bana ama çok seviyor güzel vakit geçiriyor, kendimde renkli bişeyler bağladım üstten, çıngırak bağladım bide çok hoşuna gidiyorr 3aylıkrçtan beri kullanıyor hatta 2.5 Suan 4olmak üzereyiz
guzelanne01_ Hatice_123456 Bilemiyorum ama çok pahalı birşey değil 300 400 Tl civarı Sesleri çıktıkta hoşuna gider diye düşünüyorum Alanlardan bilgi almak istedim
2cocukluu-annee guzelanne01_ fiyati sorarsan o zaman 100 tlydi 4 yıl once guncel fiyatini bilmiyorum.cocugu sorarsan 2 aylikti dikkatini cekiyodu piyanolu almistim ben o yuzden her ayagini attirmasiyla muzik caliyodu falan guzel oluyodu
Sesssi guzelanne01_ nisan ayında galiba çok araştırmıştım en son e bebekte indirime girmişti 880 liraya almıştım. Trendyola güvenemedim ama ordada indirimleri oluyor. Armağan oyuncakta bi kaçgün önce gördüm 1200 civarıydı sanırım oralarda hep pahalı oluyor zaten. Ebebek indirimleri oluyor takip ederseniz belki düşebilir
HMH guzelanne01_ ben bebekten aldım piyanolu model vardı markası babycim 400₺ aldım henüz kullanmadık hamileyim, nasip olur inşallah 🥰😇🤲🏻
cevriye35_ guzelanne01_ bondigo marka e bebekten almistim ogluma 5 aylikti simdi kizima hamileyim yine kullanicaz oglum onun sayesinde emeklemisti donuyordu baya faydasini gorduk biz