Buse_ Birsenvergili bana nişan demişlerdi aynı şekilde 3. Çatı muayanemden sonra geldi benimde 1 hafta oldu doğuramadım henüz 😅
Gizce Birsenvergili nişan büyük ihtimalle çünkü bana rengi önemli değil sümüksü bir akıntı dedi doktorum☺️
Birsenvergili Ozlem59 2 gün önce gene Çatı muayenesi olmuştım doktor birşey Yok demişti sadece sancım çıkmıştı
Ozlem59 Birsenvergili anladim canım bi doktoruna sor istersen. Cati muayenesinden sonra da oluyo diye okumustum ben
Birsenvergili Ozlem59 2. Kez çatı muayenesi oluyorum ilkinde hiç böyle birşey yaşamadım 39+2 takip edicem öyle haber vericem inşallah🙏
Birsenvergili B kere geldi çamaşıra bulaştı birdaha gelmedi bakıyorum netten büssürü çeşitli neden var
Bilge35 Birsenvergili sizin açılma en son 3 cm di ? Öle kaldı mı yani . Suni falan vermediler mi o açılma ile böle bi akıntı gelmesi normal bence . Nasıl bıraktı hastane 3 cm açılma ile sizi hangi hastane bu merak ettiim 😁
Birsenvergili Sabah 6 civarı kahverengi leke gelmişti şimdi de sıklaşan kasılmalarım var ah bi doğursam herkes kurtulcak benden deli ettim herkesi 😬😬😬
Bos Birsenvergili bende dun cati muayenesi oldum. Bugün iki kere cok koyu kahve akintim geldi. Cok az degil ama oyle cok fazla da degil. Ilk cati nuayenemden sonra kanama olmustu, bunda da boyle koyu kahve. Bende anlamadim neden boyle oldu 🤷♀️
Rabiamasat Birsenvergili benimde kahverengi leke geldi kan şeklinde sonra tekrar bir iki damla geldi bende kararsız kaldım nişan mı acaba diye.. Çatı muayenesi filanda olmadım