Tugceliko-19 Kızlar meraba 23 haftalığım 2. Hamileliğim ilk kızıma hamileliğimde de çok yaşıyodum artık dayanamıyorum uykuya dalarken inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum dalamıyorum o yüzden sanki bi şey olacakmış gibi bi his ama nabzım yükseliyo gibi de sebebini bilen var mı acaba ??
Melodimm Tugceliko-19 Bende de bazen oluyor.Tam uykuya dalicakken kalbimin atisina uyaniyorum.Mesela 2 gün önce yaşadım.Sebebini bilmiyorum malasef.Sicakdan ola bilir belki.
bnc 26+5 hamileyim benimde sürekli öyle hatta şuanda da öyle, arada kus kanati çırpınıyor sanki kalbimde hızlanıyor falan :(
gunisigim_ Glüten hassasiyetiniz olabilir. Ben de yıllarca çarpıntı ile yaşadım, hep hastaneye gittim biseyin yok dediler Sonra gluteni bıraktım ve çarpıntım kesildi Şimdi hamileyim arada canım cekiyor yiyorum ve hemen çarpıntı başlıyor
Tugceliko-19 gunisigim_ ilk defa duydum gluten alerjisinin çarpıntı yaptığını . Benim ablamın kızı çölyak hastası ama belirtileri çok farklı . Ya benim problemim gün içinde yok sadece uykuya geçiş sırasında yaşıyorum kötü bir şey olucakmış gibi bi atıyo kalbim dalamıyorum yoksa normalde bi çarpıntı yok sadece gece uykusunda
gunisigim_ Melodimm Testlerde çıkmıyor. Alerji testleri para tuzagi . Kendiniz bırakıp denemelisiniz. 1-2 ay