Deletedmom_93 Gzd9410 Çok değil stres yapma kendine hedef belirle doğuma kadar. Doğumdan sonra vericez inşallah
Masal-10 Lugesyaa Çok hiç kusmadım midem bulandı ama kusmadım bana erken bile kilo almışsın diyenler var ya moralim bozuluyor çevredekiler aaaa biz 6.aydan sonra kilo aldık sen almısın şimdiden diyo canımı sıkıyorlar :) boş bebekler sağlıklı olsunda
Busrakkaya Daisy0000 aminn inşalllah veririz ya benim vucudum cok elverişliydi annem bütün cocuklarında 40 ar kilo almış beklediğim birşeydi ama veririm inanıyorum 🙏🏻🥹
Huri_1992 Şuan aslında hala kusma oluyo ama demir ilacıyla alakalı oluyo eğer aç karnıma içersem kesinlikle bğyğn günüm kusarak geçiyo dr um sabah akşama çevirdi tok içiyorum bişey olmuyo
Deletedmom_93 Huri_1992 Aynısı bende de oluyor demir ilacı bıraktım dayanamadım. Doktor da vinalac diye vitamin verdi miden düzelmezse doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Huri_1992 Deletedmom_93 bende kullanmamıştım değerlerim çok düştü 8 e kadar o yüzden günde 2 ye çıkardı anemi olacaksın sende bebekte deyince baya korkuttu 😔