Annetubiss D-E bende 7.haftaya girdim boyum 170 77 kiloydum bugun 81 gördüm inanilmaz şişim göğüslerim çok hassas odemli hissediyorum bence zamanla o inecek
eylulmihrasmom Sunshine__ canları sağ olsun kilo alınır verilir sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz bebişlerimize🤲🏻🥰 dikkat ediyorum hep yatıyorum işte evde🥹 insallah zamanında gelir sabırsız kızım🥹🤲🏻
1prensesannesi_ Deletedmom_93 evet ne kadar dikkat etsem de kilo alıyorum zaten vücudum elverisliydi kilo alamya hamile de kalınca ipin ucu kaçtı 🤦
Deletedmom_93 1prensesannesi_ Bende kilo almaya elverişliyim. İlk aylarda günlerim oldukça hareketsiz geçti bölgesel alıyorum bu durum canımı sıkıyor. Temennim doğumdan sonra hareketli ve enerjik bi anne olmak🙏🏻☺️
Yenibirannee ragi7012 6 kilo almama rağmen benimde moralim bozuldu yaa 😀😀 herkes fit kalmış bebekleri almış kilo maşallah 😇😇
Hilaler ragi7012 bende yazacaktım 😂😂😂ama vazgeçtim 50 şer 60 lar 70 ler i görünce dedim yok bende kalsın
Arzuanne Ben 45 kilo hamile kaldım bu haftaya kadar hep kustum anca bu hafta her şeyi yiyorum şuan 46 kiloyum 12 haftalık. Bu arada aranızda cinsiyet tahmini yapabilecek var mı doktor 5. Aya kadar söylemem dedi 😔😔