Masal-10 Faydogan Valla ben 16.haftada 1.5 kilo aldım oda doktorum normal diyo bebekte büyüyor sonuçta bebeğimiz Sağlıklı olsun da kilo veririz napalım :) kusmadım hiç dediğin gibi millet kusarak kilo veriyor
Faydogan Masal-10 aynen canım ilk 16 haftada 3 kiloya yakın almıştım bende düşük tehlikesi vardı bide sürekli yatıyordum haliyle hareketsizdim. Şimdi 10 kilo aldım toplamda ama başta hiç vermemiştim normal bence
Hmyraltnts Deletedmom_93 70le hamile kaldım şuan 76 kiloyum 31+4 deyim. Ama ilk aylarda 5 kilo vermiştim toplam 10 kilo almışım verdiklerimle beraber 😅🤷🏼♀️
Masal-10 Faydogan Hiç önemli değil 10 kilo da çok ideal bebek doğunca yarısı gidiyor diyorlar geri kalanınıda veririz inşallah 🥰
Mylittlemermaid binnur64 gebe diyeti mi yaptınız acaba ? Aynı kiloda hamile kalmışız ama ben daha 11. Haftada 60 kg oldum 🙈oysaki ilk çocuğumda 63 kg ile doğuma gitmiştim
binnur64 Mylittlemermaid maalesef ilk haftalar bulantılı geçmişti 5 kilo verdim onunla birlikte aldığım kilo 10 oluyo ama doktor hamile kaldığım kilodan hesap ediyo, 39 haftalık doğum yaptım 2 gün oluyo 57 ye düşmüşüm tekrar
Mummumlilo 64 tüm bugün 74 ü gördüm 36. Haftadayım son 1 ayda 3 kg falan aldım yoksa kontrollü gidiyordum😅
Tgcgkhn Deletedmom_93 55 ile hamile kaldım 65 oldum 8 aylığız bakalım 1 ayda daha ne kadar alırım acaba😂