Bskrt Newmoms ben de tamm uyuyabilecektim ama kısmet değilmş🤦♀️ Üst kattan bişey düştü yuvarlandı boncuk gibi Bayağı sallandı yani 😬
Annesininbalbocugu Newmoms Tam olarak nerde hissedilmis canlar çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun
Kdrye Newmoms esimi uyandirdim deprem oldu heralde dedim. Acikmissindir sen uurken acliktan basin donmustur dedi 😂😂
Newmoms Hhhsssaaa bende salonda uyku tutmadı koltukta baya sallandım nasıl korktum uyuyamam şimdi🤦🏼♀️
DLiviyaEsor Hepimize geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın insallah gozume uyku gelmiyor cok korktum ya
DeryaZ Tam yeni uyumuştum eşimi uyandırırken buldum kendimi,baya sallandı yalovada olmuş 4.1büyüklüğünde
Lesyaa Bende tıkırtya uyandım yatakta salanyo eşim döndü fln sandm ama depremmiş smdi nasl uyucm ztn uyku tutmyodu
Newmoms Lesyaa benim eşim maşallah hiiiç bi güzel uyuyo valla🤦🏼♀️ Bende korktum uyuyamıyorum bidaha olur falan diye allah korusun bide çok rüzgar var ya kasvetli hava ☹️
Newmoms Denizinannesiii34 ben koltukta nasıl sallandıysam kaldım öyle korkudan anlaşılan hepimiz nöbetteyiz bu gece🙄