Kurabiyeannesi Selamlar son gelen zamdan sonra bilgisi olan var mı 2 ay önce 10 bindi şuan ne kadar oldu acaba🙈
1cocuklumom Kurabiyeannesi ben orayı hiç beğenmiyorum odaları doğum ücreti de fazla açıkçası yeni hamilelik varsa kesinlikle Medicalden doğum paketi alın çok temiz bi hastanene ilk doğumu da orda yaptım ikinci de inşallah kısmet olursa
Hmc_ 1cocuklumom hastane gayet iyi bir hastane :) önemli olan hastane degil doktor zaten, alt taraf bir gece kalip cikiyorsun, kendini iyi rahat ve güvende hissettigin bir doktor varsa her hastane olur bence :)
1cocuklumom Hmc_ hastahane çok önemli en enfeksiyon kapmamak gerek odalar ferah rutubetli olmaması gerek hijyen önmeli ben orda pek göremedim onu ondan dolayı beğenmiyorum
Hmc_ bilmiyorum gördügüm oda gayet güzel yeniydi :) bu zamana kadar enfeksiyonla ilgili pekte birsey duymadim okadar dogum yapan tanidiklarim oldu :)
1cocuklumom Ayseee_brc aslında yeni hamilelikte kârlı şöyle doğum paketi satın alınca tahliller kontroller doğum uyguna geliyor Şuanda herşey çok yüksek Allah yardım etsin zor
1cocuklumom Ayseee_brc evet doğum 23 bin muayne 900 tl ben paket almıştım 25 bine herşey dahil ondan karlı