Hayat70 Merhaba hanımlar sat 15temmuz.Belim bacaklarm çok ağryo ara sıra kasıklardada ağrım oluyor.Yoğun şekilde beyaz akıntım var.Sizce gebe olabilir miyim yoksa regli mi olcam.
Tugba_turk46 Hayat70 aynı sorunlar bendede var canım bndede pcos var ve son adet tarihim de 13 temmuz 🤲 bir umut ayın 15ne kadar beklicem
hayalim35 Hayat70 bnm de 18 temmuz aynı belirtiler bnde de var halsizlik de var ama çok erken gebelik olsa ondan mi oluyor bilemedim
Hayat70 Yazmelegi_ Onu bilmiyorum canım benim normalde Pcos var 3ay 5ay gelmediği olur. Yani bir tarih veremem.Ben 3ay önce kürtaj oldum adetlerimde çok karıştı erken geliyor 5gune 10gune bir adet oluyordum .
e_blue_sky_a Hayat70 canım eğer adet olursan hayıt otu tohumu iç. Benim 22-24-26-28-35 ha bire değişiyordu adet tarihi çok iyi geldi 28gunde bir olmaya başladım. Ama adetten sonra 15 gün iciyorsun adeti bekliyorsun. 28gunde bire düşünce adetim 2.ayda adet oldum
1prensesannesi__ hayalim35 psikolojik oluyo onlar genelde bence adetten 3 gun oncesine kadar bekleyip direk kan verin hic idrar testine girmeyin sonra gecikme gunu zaten idrarda cikiyo 🥰
Hayat70 hayalim35 Bence olabilir ben ilk gebeligimde erken hissettim.Ama onda bu kadar şiddetli belirtiler yoktu.
Hayat70 Seh999 Kuzum 3gun önce yaptım negatifdi varsa bile çok erken.Basim agryo migrenim var ilaç içemiyorum ya.Tereddüt halindeyim.
Hayat70 1prensesannesi__ Yok kuzum bu psikolojik bişey değil felaket bı ağrı var belimde bacaklarımda akıntım da çok yoğun.Aslinda gebelik düşünmüyorum o yüzden tedirginim.😅
Kaya_sehriban0426 Benimde bat 10 Ağustos tek beliti aniden sol kasigima bicak batmasi oluyor bi dk falan suruyo sonra geciyo sizce hamile olabilirmiyim
hayalim35 Kaya_sehriban0426 bnde dünden beri sağ kasığımda vardı2 saat öncesine kadar vardı geçti şimdi bnde 18 nde adet olacam bakalım hayırlısı
Hayat70 Kaya_sehriban0426 Bence olabilirsin benim ilk gebeligimde öyle olmuştu.Bana dediler ince iğne batması gibi olur diye.Benimki aksine çok şiddetli bıçak saplanıyor gibiydi.Ayni soldaydi olma ihtimali var tatlım.
1prensesannesi__ hayalim35 döllenmeden 8 ile 10 gun arasinda kana hcg hormonu artmaya basliyo 11 gunden sonra da idrara karışıyo
Hayat70 hayalim35 Bildiğim kadarıyla döllenmeden 10gün sonra falan çıkıyor kuzum.Tabi geç döllenme olmadıysa.😇
ebrarmom08 Hayat70 bende genelde bu belirtiler regl belirtisi oluyor ama umarım seninki gebelik belirtisidir. Test yap en iyisi 😊
Hayat70 ebrarmom08 Kuzum açıkçası beklediğim bir gebelik değil.Ama 2/3gun önce yapmıştım negatif di.Varsa bile çok erken.Başimda agryor ilaçta içemiyorum çok tedirginim.
hayalim35 1prensesannesi__ 14 gün var adetime o zmn 10 gün snra gidip kan versem çıkar dimi zaten vitamin için kan vermek istiyordum bekliyim o zmn