gokcetugumm 21 haftalıgım Tansiyonum normal çıkıyor ama ben kendimi çok kötü hissediyorum bu durumu yaşayan var mı sicaklardan olur mu acaba?
Mizginsefa gokcetugumm Enteresan bir şekilde benimde öyle baygınlık geçiriyorum elim ayağım boşalıyor resmen ve tansiyonuma bir bakıyoruz normal çıkıyor. Anormal bi durum hayret valla
Bebiskosuu gokcetugumm şekerinizi de kontrol ettiriyor musunuz? Benim şekerim çok düşünce böyle elimde ayağımda boşalma bayılacak gibi bi his oluyor kafam uğulduyor
gokcetugumm Mizginsefa gerçekten aynen tarif ettiğin gibiyim tansiyondur diyordum normal çıkıyor başka ne sebep olabilir ki
dolunayes Mizginsefa kan sekerin dusuyodur belki Vitaminlerine baktır Yada saglik ocağına kan ver tum gebe tahlillerine baksinlar
gokcetugumm mommys1 benimde hergun ağrıyor kesintisiz ne geçirir ne etki eder bilmiyorum da hiç valla çaresiz kaldım yani
Mizginsefa gokcetugumm Muhtemelen sıcaklardan ve bebekten dolayı vücuttaki kan basıncı artınca böyle oluyor soğuk duşa girince kendime geliyorum ve ya ayaklarımı buz gibi suya koyunca
mommys1 gokcetugumm parol içicem içmemek icin kendimi zor tutuyorum dayanılmaz bi ağrı migren var bide bende :(
mommys1 Mizginsefa hatayda yaşıyorum 1-2 aydır sularda sıkıntı var yine kesik su doğru düzgün makina açılmıyor duş alınmıyor içecek su yok
gokcetugumm mommys1 ayyy rabbim kolaylık versin inşallah susuzluk çok zor neden akitmiyorlar şebekeler de mi sorun var
Mizginsefa mommys1 Allah yardımcın olsun canım benim orda hala hiçbir şey düzelmemiş eşimde oralı akrabaları falan hala sıkıntı çekiyorlarmış
gokcetugumm Bebiskosuu şeker için daha erken diye hiç bakitmamistim aslında gittiğimde bı sorayım bunu doktora
mommys1 gokcetugumm sağolasın bebiş bu sıcakta ana boruları değişiyolar akıllı insanlar kış dururken yazı buldular
mommys1 Mizginsefa sağolasın canım aynen öyle valla sıcak bi yandan deprem olmaya devam ediyo sular sıkıntılı 😟