Gebegebe78 Evde test yaptim negatif cikti ama 20 gun gecti adet tarihimin 1 2 gun bekleyip doktora gidicem sizdede bu durum oldumu 🤍
crnmom Gebegebe78 Adetim 1 hafta geçti çok çok silik çıktı ama aşırı silik yani kanda pozitif çıktı doktorum geç döllenme dedi
Ezel16 Gebegebe78 Adetim 17 gün geçti test yaptım silik pozitifle hamileliğimi öğrendim.. Ertesi gün kan verdim 12.6 değer çıkmıştı.. Geç döllenme olmuş demişti doktorum beklenen adet tarihimde yumurtlama olmuş..
Hdemir1618 Gebegebe78 ilk testim negatifti 2 hafta sonra 2. Testim silikti beta değerim 5028 çıkmıştı
Gebegebe78 Ezel16 crnmom Gecen ayin 19 u adetgunu bu temmuz 17sinde olmam lazimdi bugune kdr bekledim test yaptim silik bile cikmadi 2 3 gun daha gecsin tekrar test yapicm ondada xikmazsa dr a gidicem gec dollenme belkide yada yok bilemiyrm 😑
Ezel16 Gebegebe78 Bir doktorla görüşmeniz iyi olur belki kist falan olmuştur o yüzden de regli göremiyorsunuzdur .. Ya da geç döllenme belki daha yenidir çok kişi var çok çok geç döllenme olan .. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Hdemir1618 Gebegebe78 geçmişti ama o sürede bayağı ilaç vs kullanmıştım ona bağlamıştım ben meğerse hamileymişim
e_blue_sky_a Gebegebe78 canım 20gun çok uzun bir süre. Idrarda çıkardı olsaydı. Ama yinede doktorlar evde yapılan testleri umursamazlar sana evli olduğundan beta hcg yaparlar. Doktora git. Altında başka Bi sorun yatıyor olmasın, bebek de istiyorsun sonuçta.
Gebegebe78 e_blue_sky_a dogru 1 2 gun daha bekliycem olmaz ise dr a gidicem kesinlikle butun isaretler hamilelik gozukuyor ama tesekkurler 🤍
Meryemtolga Gebegebe78 Gecikmemin 16. Gunune kadar hem kan hem testler negatif cikti. 16. Gunu testte silik cizgi gördüm kanda da pozitif cikti.
Gebegebe78 Meryemtolga 1 2 gun daha bekliyim gene yapicm test olmazise dr a bu arada hayirli olsunn ❤