Gamzeeeeee6676 Kilolu hamileliğim var ilk kizimdada kiloluydum normal doğum yaptım ve 2.cocugumda oyle suan 125 kiloyum benim gibi anneler varmi buluşalım
seizetheday Gamzeeeeee6676 ilk gebeliğim 65 le başlayıp 78 le sonuçlanmıştı ama doğumdan sonra hemen yine 65 E düşmüştüm sonrasında aldım tabi bebeğim biraz uslu olmaya başladıktan sonra ikinciye 72 ile gebe kaldım şuan 67 yim ama bakalım ne kadar alıcaz önemli olan son aylar en çok o zaman almıştım son 2 ay
Eceee Gamzeeeeee6676 105 ile hamile kaldım 36+1 haftalık olduk 121 kiloyum 2 hafta sonra doğum olacak inşallah artık almam diye dua ediyorum çok ağır geçiyor hareket edemiyorum artık ağrılardan bel sırt vajina baskısı ağrılarından 🤐
Sevalinkaa Gamzeeeeee6676 91le kaldım 20.haftaya kadar 87ye düştüm. Şu an 28im 91 oldum tekrar bakalım ne olacak ileride 🤷🏻♀️
Gamzekck_ 78 le kaldım. Bakalım kaçla doğuracam. Oğlumda bu kilolarda kalmıştım hamile zayıflamıştım doğumda tekrar verdiğin kiloyu almıştım. 😀
Ustunneliff Gamzekck_ bende kızıma 79 ile hamile kaldım evlendikten sonra çok kilo aldım 🥲 60la evlenmiştim 🥲 bebeğim 20 haftalık oldu arada 80 görüyorum bakalım doğuma kadar kaç olucam
Asyaaammmm 75 le hamile kaldım en son 92 kiloydum 35+3 haftalığız doğuma kadar kaç oluruz Allah bilir 😅
Enu1004 Asyaaammmm kilolarınızı kaçıncı ayda aldınız en çok? Ben de 80′le kaldım şu an dikkat ediyorum ama yine de daha endişelyiim hangi aylarda daha dikkat etmeliyim diye.
Anneseker Deryalina- bende 73 le hamile kaldım ama 14+3 3 kilo vermişim inşallah 90 ı görmeyiz ya doktorum 83 ü geçmeyelim dedi 🥹🥹
Asyaaammmm Enu1004 ben ilk aydan itibaren azar azar almaya başladım çünkü hiç kusmadım midem bulanmadı ama 6. Aydan sonra kilo alımı daha da hızlanıyor
ipekravzaninannesi Bende 85 le hamile kaldım şuan 34+2 yiz 33.haftamda kontrole gittiğimde tam 103 kiloydum şuanda 104 olmuşum her 2 haftada bir gittiğimde ortalama 1.5 kilo alıyorum doğuma kadar 110 u görürüm gibi geliyor :(
Enu1004 Asyaaammmm normalde de çok meyilliyim zateeen😭😭 neyse sağlıkla kucağımıza alalım da bebeklerimizi🌸
Loresima03 Bende 86,5 la başladım şuan 4,5 aylığız 82ye düştüm bundan sonra ne kadar geri alırım bilmiyorum. Hiç iştahım yok inşallah böyle gider de almam 😅