xbebegimx Evrem990 bugun sordum grma gore ve aclik kan sekeri flan filan dediler, 100den basliyor dediler 🙂 glukoz surubu aldik eczaneden 25tl de oydu
anneoluyoruuumm16 Evrem990 devlette yaptırdım bedava 🤭 detayliyi da devlette yaptırdım oda bedava şükür
Happy20 Evrem990 sağlık ocağında yaptırdım ben ücretsiz sadece ilaç parası verdim özelde aynı şey yapilicak
Tugrann-annesi0404 Evrem990 İki gebeliğimde de yaptırmadım vücuda çok fazla şeker yüklemesi yapıyorlar zaten doktorlar da ısrarcı olmuyor
Busetomris anneoluyoruuumm16 cnm devlette nasıl oluyor o içeceği kendileri mi veriyolar eczaneden mi alıyorsun. Bi de 3 kez mi kan aldılar
anneoluyoruuumm16 Busetomris bazı hastaneler kantinden hazır aldırıyor. Benim gittiğim hastane laboratuvarda toz şeker verdiler suyun içine karıştırıp ictimcanim ucretsizdi.
Myasminn Busetomris ilk hamileliğimde yaklaşık 4 sene önce devlette yaptırmıştım İçeceği hastane verdi güzeldi Elmalı sodaya benziyordu 😂 İçmeden önce ve içtikten 1 saat sonra kan bakılmıştı 50mg şeker yüklemesinde