Sirincili Kızlar merhaba. Son dönemlerde çok görüyorum bu testi deneyenleri. İlla almak mk gerekiyor ben adet takvim programlarından takip ediyorum yüksek doğurganlık günlerini. Bu ay da öyle yapıyorum. Yani ovulasyon testi almalısın diyor musunuz yoksa programdan takibe devam mı edeyim🧐🤦🏼♀️☹️🤔🤔🤔🤔
Songul2610 Sirincili canim takvimler ortalama bign veriyo mesela 28gnde 1 adet olan bi kadinin 14.günü yumurtlamadir sistem otomatikmen bunu hesapliyo. Ve biz kadinlar hep zamaninda yumurtlamayz bzen gec bazen erken olablio. En sagliklsi ovülasyn testi .testte görüosn yumrtlama oldugunu catlama oldugunu ama takvim tahmini blgi veriyo .
Seva_sevaa Sirincili illa almak gerekmiyo programada bakmana gerek yok. Baktın sicak basiyo atesin var gibi bide çişini yaptiktan sonra beyaz akintin yogun yapiskan bir sekildeyse bilki ovulasyon gunun o akintiyi takip et ne zaman ki durdu artik normallesdi artik bitiyo ovulasyon bide ovulasyon gunleri adet gunlerinde oldugu gibi biraz sinirli hasas oluyo insan hormonlarin etkisiyle ordanda anliya bilirsin
Esrarslan Sirincili canım ben Pepapp ve Flo programını kullandım ikisinin de yumurtlamayı gösterdiği günleri değerlendirdik bide adetin 10 la 20 günleri arası bi gün dolu bi gün boş olarak değerlendirdik doktorun tavsiyesiyle çok şükür hamileyim bi dene istersen zaten sık ilşki de ovulasyona gerek kalmıyor
Esra05 Ben hep o programlara göre değerlendirmiştim ama olmadı son ay ovülasyon testi kullandım ve hamileyim şimdi 7 ay boşuna ona göre değerlendirmişim bence almak gerekli tam doğru günü vermiyo o programlar
Bernaderen Bi bakıma olucaksada oluyo ben mesela adet bitiği günden baslayarak hep bir gün arayla ilişkiye giriyorum tutmayınca tutmuyo gecen ay öyle hic kendim denk getirmedim tesadüf oldu öyle ve kolay hamile kalabilmek icin ilac kullanıyorum ama yinede tutmadı 🤷🏼♀️
BirAnneAdayi Sirincili 6 ay takvimle uğraştım olmadı, ovulasyon testi ile 2.ayda hamile olduğumu fark ettim. Takvim muhtemel tarihi söylüyor, ovulasyon testi net yumurtlama gününü. Pahalı bir test değil ben kesinlikle öneriyorum
Kaderbala Ben kullandım bu ay şuan adetime 6 gün var ama bilmiyorum eğer tutarsa olur çünkü tüm çizgileri değerlendirdik. Silik çizgi görsem dahi değerlendirdik. Daha önce programlara göre hareket ettim hiç denk gelmedi. Bakalım bu ay testi kullandım denk gelmişse hamileyim. Ama kullanıp yararını gören çok istersen dene bir derim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın 😊🙏