Zmb Bugün çatı muayenem vardı tam 38 haftayım. 2 cm açıklık ölçtü. Açılma süresi nasıl ilerliyor sabah akşam bekleyin dedi. 1-2 gün mü sürer akşamınamı dersiniz tecrübeli annelerden yorum bekliyorum 💆🏼♀️
Alprslnbal Zmb canım ılık duş al bolca yürüyüş masaj kolayca açılman artar allahın izniyle ne kadar sürede açılman artar belli olmaz egzersizler yap canım beline bolca masaj yaptır allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin😇
Okayss Zmb 2 cm açık vardı benimde 1 hafta sonra doğum gerçekleşti hatta tam 6 gün sonra bol yürüyüş ada çayı hurma squat çok çok iyi geldi sağlıkla gelsin bebeğin
Safinaz27 Zmb benim üç haftadır 2 cm açılmam var doktor yatak istiharati vermişti erken olacağı için şimdi 37+4 olduk artık normal hayatına dönebilirsin pilates yürüyüş yap dedi
Esxra Günler hatta haftalar sürebilir ben ikizlere hamileyim 3 haftadir acilmam var 37+4 ama düzenli sanci yok hala
Zmb Okayss hadi inşallah ya cok sağolun dediklerinizi yapıyorum bende jel gibi akıntı coğaldı doğum yaklaştıkca gelirmiş oda